Dåligt väder

Heej!

Idag är det mulet och regningt på Gotland. Iallafall i Slite. Jag vill inte åka någon stans, är fortfarande trött. Farmor väckte mig hyfsat tidigt och sa att det var en massa starar på gräsmattan, men när jag kom ner hade de flugit. Haha. Hon kanske skojade, fast det tror jag inte. x) Jag satt och fotade när björktrastarna letade mat istället.

Igårkväll höll jag koll på baksidan efter igelkottar, men hade oturen att inte se någon. Fast jag har ju trots allt fler dagar på mig att se dem. De var tydligen fyllda med fästingar. :( Undra om man kan sätta fästinghalsband på dem. (?) Hehe, det skulle vara något, men tror inte riktigt att det funkar. xD

Uppdaterar mer under dagen tror jag. Hoppas det blir lite bättre väder så man kan fota. Mulet är ju bra, men regn.. Nja, inte så bra om kameran inte tål vatten. ;)


Man (jag) måste tydligen placera bilden i mitten för att inte få den där tjocka, vita kanten mellan bloggens kant och bilden. BIlden är fotade igår, skalbaggen sitter på en flytande skopa i en vattentunna. ;)




 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

snygg header! fina bilder på dig. Skulle vara grymt om du kunnde titta in på min blogg.

puss puss :)

2012-06-16 @ 11:22:28
URL: http://lovedlife.blogg.se
Postat av: moufieeh

hej! :) jag har en frågestund på min blogg, det skulle vara jättesnällt om du ville gå in och ställa en eller flera frågor :)
http://moufieeh.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment
kram!

2012-06-16 @ 14:27:23
URL: http://moufieeh.blogg.se
Postat av: Lovisa

Fin blogg!:) Älskar din header och design!!

2012-06-16 @ 16:04:39
URL: http://ponyflash.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0