Failbilder

Fighter var på ett väldigt udda posehumör i fredags... Hans nya grej blev att göra såhär:
Haha... x)
 

Storvik´s Stjärna

Malins jättegulliga hund Stjärna. Bilder från igår. ;)
Jag har varit ute en bra stund nu och fotat. Det börjar bli riktigt kallt. Fast jag älskar ljuset som varje dag skiner upp vår trädgård. Det gör att alla blad på träden nästan lyser.
 
 

HEJHEJ

Jag vet inte riktigt vad det är, men jag gillar den här bilden väldigt mycket. :D (Malin och Fighter)
 
Vanligtvis byter jag hushåll på söndagar, men pappa skulle vara hemma imorgon och fixa med badrummet som vi bygger om, så jag kunde få skjuts av honom till skolan och då slipper jag åka runt så mycket på morgonen. Jag ska till mamma på måndag kväll istället för idag med andra ord. :)
 
 
 

Den där blicken-

-ett rådjur får när det får syn på solrosfrön. ;')
 
Som nu kanske förstår fick vi besök av rådjur igår.
Första gången var det bara ett. Andra och tredje gången var det en mamma med sitt kid. :)
 
Det ensamma rådjuret blev jätteglad när det fick syn på fågelmaten. Den stod ett bra tag precis utanför mitt fönster och rensade gräsmattan från solrosfrön som fåglarna tappat. :D
 
God morgon förresten!
 

Malin och Fighter

Nu kommer det bilder från fotograferingen igår! Det kommer snart ett till inlägg med Malin och Fighter, men det
 ska vara med "failbilder".  :D
 
De är så gulliga. :')
 
Jag fotade inte en enda bild åt den andra ledden... :o
 
Malin, meddela om du vill att jag ska ta bort eller lägga till någon bild. ;)
 
 

Fighter i ridhuset

 
Haha, crazy Fighter när vi släppte honom i ridhuset idag. Så gullig han är... :'D
 
Det kommer ett till inlägg med massor av bilder från igår, då fotade jag porträttbilder på Malin och Fighter. :)
Det tar tid att redigera allt och ladda upp, men jag är snart klar. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Hejhej!
 
Jag har varit upptagen igår och idag, så jag har inte hunnit med bloggen.
 
Igår slutade jag kl. 14.05 i skolan. Malin och hennes mamma skulle hämta mig så vi kunde åka till stallet. Under den tiden jag var jag i skolan med en massa från min klass. :P
HEHE, Helt normal klass. :D
 

Ny design...

... Kommer tillfälligt inför Halloween! Jag tänkte sätta in den när höstlovet börjar, så den kommer finnas kvar i en vecka eller något sånt. Ni kan få se liiiiiite av den redan nu.
Det gick tyvärr inte att "mosaikera" (HAHA) större, så man ser ju tyvärr ungefär hur det kommer bli med bakgrunden, men headern är iallafall inte lika tydlig. ;)
 
Hah, ett till tidsinställt inlägg. Känner mig duktig. ;P
 

HEJHEJ

Ett tidsinställt inlägg blir det nu då!
 
Just nu sitter jag säkert i skolan.. Och pluggar.. Vet inte vilket ämne för jag orkar inte kolla schemat, men det är säkert något tråkigt. :D
 
Efter skolan ska jag till stallet med Malin och fota henne och Fighter. Kommer bli awesome om vädret tillåter det. Men jag ska banne mig fota även om det kommer en regnskur. :P 
Bilden har inget med inlägget att göra, men ville bara visa en av bilderna jag fotade på fina Alicia i måndags.♥
 
 

Torsdag

Då var denna dag avklarad!
Jag ska bara duscha, och sen ska jag sova. Jag har inte pluggat ett dugg idag, och det känns jätteskönt. Vi hade So prov idag. Det gick helt okej, men inte jättebra. Fast jag är ändå ganska nöjd eftersom So är ett av mina sämsta ämnen i skolan. Jag är helt värdelös på det. :D Jag tror dock inte att jag kommer vara lika nöjd när jag får tillbaks provet...  HEHE. Innan lunchen skulle vi haft hemkunskap, men läraren var sjuk så vi fick 2 h och 40 min rast. :D Då gick jag, Vilma, Mikkis, Alicia, Jenny och Ida hem till mig och åt. Haha, nästan alla mackor tog slut men jag ringde faktiskt och förvarnade mamma om att vi skulle äta upp allt. ;)
 
Jag slutade kvart över 3 och sen kom pappa och hämtade mig. Han har mått dåligt och har varit hemma, men han var snäll och hämtade mig ändå. ;)
 
När jag kom hem kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men det var iallafall inget intressant...
Nu under kvällen har jag skypat med Alicia och sett på Salad fingers. Hehe.
Bild från förra torsdagen i stallet och från fotokursen förra veckan när jag och juicen snurrade en peng. :D
 
 
 

Ridningen o.s.v

Hejhej!
 
Nu kommer lite info om ridningen idag.
Jag fick Chiko, och det gick väldigt bra! Vi hade sitsträning och jag kände redan från början när vi skulle rida ut en kort sväng att han var väldigt pigg. När vi kom in i ridhuset skrittade vi. När vi sen började trava tog Chiko jättestora steg och det kändes nästan som att han skuttade fram. Haha, det var rätt kul :) Vi gjorde halt från trav och tvärt om många gånger. Efter igångsättningen var det dags för galopp, vi skulle rida ca 2-3 meter innanför spåret nästan hela tiden. När vi travade efter galoppen blev han dock rätt stel..
Vi vände rätt upp mellan koner, och där imellan skulle vi (från trav) sakta av i skritt några steg och sen övergå till trav igen. Vi gjorde sedan samma sak i galopp, fast vi avbröt till trav från galoppen och inte skritt. Chiko kom i fel galopp en gång, men det gick lätt att rätta till och efter det kom vi rätt alla andra gånger. :P
 
Claudia sa efteråt att jag arbetade honom bra i galopp och att jag satt fint. :D  Jag tyckte själv att det kändes bra och Chiko var lydig fastän han var väldigt pigg.

Imorgon ska jag ta med mig all min fotoutrustning till fotokursen. Vi ska fota porträtt och vi kanske skulle få hjälp av en modell. Jag får äntligen inviga min nya reflexskärm ordentligt. Jag provade lite igår när jag var med Alicia, men det var mer på skoj. ;)
 
Nu ska jag plugga tyska inför morgondagens prov, och sen ska jag sova. Hörs imorn!
 
Sorry, har ingen ny bild att visa. :(
 

Skola

Tjoo!

Sitter i skolan nu och ska ha tyska.. Sen so och efter det slutar jag. Går hem direkt och sen åker jag till stallet och rider. Försöker uppdatera så snart som möjligt igen. Hejdå! :)


shulululu

Hejhej! (fin överskrift, kom inte på något annat)
 
Jag ska bara plugga lite och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det måndag igen, och jag har absolut inget vettigt att blogga om!  Är det något ni speciellt vill läsa om? Jag skulle vilja ha en frågestund, men jag är lite rädd för att jag inte kommer få några frågor haha. x)
 
 
En bild jag ritade för ett tag sen i paint. Haha, fin häst.. xD
 
God natt. Hörs imorgon!
 

Fler fåglar

Förlåt för så många bilder på fåglar, men det är ju så roligt att fota dem! ;)
 
Idag har jag varit extremt seg. Ogillar att det är skola imorn, usch.. Måste fortfarande göra tekniken med mikkis.
Men vet ni? Om 38 dagar är det halloween. Längtar så mycket! Pappa och jag satt uppe igår kväll/natt och planerade lite.
Hoppas det blir braigt.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Blerurk är ute och övningskör med pappa, så jag är ensam hemma.
 
 
En snabb bild jag gjorde förut, haha. Det är egentligen bara en och samma fågel. :P

Nykomlingar

Idag har jag hittat dessa nykomlingar i trädgården. :)
Rand0m svamp och en jätteliten svartmes. :)
Fler rand0m svampar.
 
"Imorgon är det måndag igen" tänkte jag säga, men det är det ju inte som tur är! Mikkis och jag har inte gjort klart tekninken än. Hehe.. Mikkis, om du ser detta sms:a mig så kan vi jobba. Men jag måste först äta middag.
 
Imorgon hade jag hoppats på att det skulle bli bra väder så jag kunde gå till Gammeltrömmen och mata änderna, men enligt mobilen kommer det regna imorgon också. Först på måndag kommer det bli sol igen och då är det skola. YAY! -.-'
 
 
 

God morgon...

...Om man nu kan säga så den här tiden. x)
 
Jag klev upp väldigt sent idag, vid halv 11! Jag vaknade nog vi 9 gissar jag, men kollade aldrig på klockan.
 
Just nu ska jag egentligen städa och göra mig klar och packa, sitter fortfarande i morgonrocken. :D Mamma är och handlar, men när hon kommer tillbaks ska jag åka till pappa.
En bild jag ritade igår. ;)
 
Är det någon som har länkat mig någonstans förresten? :)
 
 

Äntligen uppdatering

2 bilder från igår. ;)
 
Nu har jag äntligen tid att uppdatera er igen!
Jag har haft noll tid till bloggen de senaste dagarna p.g.a. skolan. Eftersom jag får betyg nu prioriterar jag skolan före bloggen om man säger så.
 
I tisdags red jag Candino. Vi red ut och hoppade en massa diken och en stock.
Candino är ganska seg, men han verkar gilla att rida ut och hoppa, eller så var han bara allmänt pigg när jag red honom. Det var riktigt roligt och det gick bra också. Vi kom jättebra mot stocken och hoppet blev väldigt bra, eller det kändes så iallafall. :)
 
I onsdags slutade jag väldigt sent. Jag gick direkt hem till Josefin och därefter tog vi bussen till Haninge Centrum. Vi började 7 istället för halv 7 så vi hade lite tid över till att äta lite på mc Donald´s också. Vi skulle samlas på ett annat ställe nu än vanligt. Det var krångligt att hitta dit, men vi stötte på några andra från gruppen och följde med dem. Sen, 19.20, får vi reda på att vi ska vara i våran vanliga lokal och gick därför tillbaks dit igen. Våran plan för "lektionen" var att gå ut och fota, men eftersom vi blev försenade hann det bli mörkt. Vi gick runt och fotade inomhus istället, men det var lika kuligt det!
 
I torsdags följde jag med Amanda, Amanda, Caroline och Malin till stallet igen. En av Amandorna fyllde för övrigt år då! :) De hade hoppning igen och jag fotade. Det var mörkare i ridhuset då än förra veckan då det var mulet och det gjorde bilderna väldigt dåliga tyvärr. :/ Jag kom hem vid halv 7 och pluggade med Alicia och Anton resten av kvällen via Skype. :)
 
Idag hade vi No som sista lektion och skulle då ta oss till Stenbadet för att undersöka. Det var väldigt kallt, och när vi slutade fick jag och några andra skjuts en bit av läraren. :P Sen dess har jag varit hemma, skypat lite och nu ska jag äta god kinamat!
 
Vilken roman det blev....
 
Bild från fotokursen.
 
 

SORRY

 
Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket nu!
 
Igår red jag Candino igen, vi red ut. Det gick awesome och tydligare beskrivning om vad vi gjorde kommer imorn förhoppningsvis. Idag var jag på fotokurs, den gick också väldigt bra. Blev lite krångligt i början bara då vi skulle vara i en ny lokal, och sen skulle vi egentligen vara i den gamla o.s.v
 
Kom hem vid halv 10 och har bara gjort mig klar och nu ska jag sova! ;)
Bilderna är gamla och har inget att göra med inlägget, men hinner inte ladda upp nya för tillfället.
 
Ses imorn! :)
 

God morgon

Då var det onsdag och fotokurs igen då. :)
Jag går hem direkt till Juicen efter skolan så tar vi bussen tillsammans. Jag kommer hem igen vid 9.
Vi ska samlas på någon annan plats idag, och sen ska vi vara ute för det mesta och fota.
 
Det blir för övrigt en lång skoldag idag, slutar halv 4.. :/

Bilder från fotokursen..
 

 

Trött

Hejhej!
 
Har varit rätt trött idag, jag läste bok inatt och somnade när jag hade 15 sidor kvar. Vaknade av att jag sov på en bok. Haha. :D
 
När jag kom hem från skolan satte jag mig vid datorn men reste mig snabbt för att det började spöregna ute. Fotade lite (som jag nästan alltid gör när det regnar, hehe) sen satte jag mig vid datorn igen och så läste jag lite bloggar. Jag ska göra mig klar inför ridningen snart också. Om det inte spöregnar när vi ska rida kommer det bli uteritt, annars blir det väl lektion i ridhuset antar jag. Fast man vet aldrig, vi kanske rider ut även om det regnar?
Skulle inte göra något isåfall. ;)
 
 
Några av bilderna..
 

 
 

Min dag

Den här måndagen tillbringades i skolan och hemma med mikkis och Alicia. Vi åkte hem till mikkis efter skolan och vid halv 6 kom mamma och hämtade mig.
Hemma hos mikkis var vi rätt konstiga av oss. Vi garvade sönder och sånt där. ;)
 
Nu sitter jag hemma och ska precis plugga svenska och Tyska. Wiho!

2 st lagom rand0m bilder från dagen.
 

 

Natti

Hej igen!
 
Det har varit en aning (host) seg uppdatering idag känner jag... Men sånt händer. ;)
 

Rådjuret fotade jag idag, nötväckan är från samma serie jag publicerade igår. :P
 

Söndag

Hellu!
 
Imorse när jag vaknade läste jag lite, sen har jag suttit lite vid datorn och sett på The Big Bang Theory.
Vad ska jag göra annars idag då? 
Jag ska till mamma eftersom det är söndag, fast dit åker jag ikväll.
 
Det här inlägget vart en aning onödigt känner jag, men det är iallafall en liten uppdatering.
 

Spindelnät. Foto från igår. ;)
 
För tillfället sitter jag och kollar runt lite på reflexskärmar. Känner att jag vill ha en sån nu då jag börjar tycka att porträttfotografering bara blir roligare och roligare.
 

Fler bilder från fårdala

Bloggar mycket om hästar nu känner jag, haha.
 
Filmkvällen hos Alicia idag var väldigt kulig!
Påvägen dit hämtade jag och pappa upp Felix för att vi bor så nära varandra och efteråt fick jag skjuts av Felix brorsa hem. :P
Vi såg först på Dawn of the dead, vilket inte var ett dugg läskigt. Och efter det såg vi på American Pie Reunion. Tyvärr missade alla precis de sista tio minuterna för att alla skulle hem vid elva. De som var där var Alicia (såklart), jag, mikkis, Anton, Ida och Felix. :)
 
Nu ska jag göra mig klar, läsa lite och sen sova. Bloggar mer imorn, god natt!
 
 
 
 

Skype med Alicia

Hejsan!
 
Sitter för tillfället och skypar med Alicia. Vi har haft igång samtalet i över 4 timmar(!). Fast vi har inte suttit vid datorn hela tiden. Jag har bl.a. vart ute lite, Alicia har städat och sånt där. Kommer bli kul med filmkväll vid halv 7 hemma hos henne. :P

Nötväcka som jag fotade idag. :)
 

Vendelsö ridskola, hoppning

Förlåt för att jag inte bloggade i förrgår, efter skolan skyndade jag mig hem och hämtade kameran och for sedan till Vendelsö ridskola med några kompisar. När jag kom hem var klockan 20 eller något och åt då middag och började plugga. Vid klockan 01 gick jag och la mig, därför vart det ont om bloggtid.
Ena Amanda och Business ;)
Malin och Baldacci, Caroline och Plex. :P 
 
Jag följde med Malin, Amanda, Amanda och Caroline till stallet igår. Det var kuligt och jag fotade. Det var första gången jag fotade i ridhus "ordentligt" (Har inte fotat i ridhus sen jag bara använde det automatiska läget för 1 år sen , hehehe..) så jag vet inte riktigt hur man gör än, men ni kan ju iallafall se resultatet ovan... Det blev lite brusigt och suddigt, men det får jag leva med denna gången. ;)
 
 
 
 

Hund och häst

GOD MORGON
 
Vaknade för några timmar sen men har inte gjort så mycket sen dess.
Ikväll ska jag till Alicia och vara med på en liten filmkväll med henne och några andra. :)

2 bilder från i torsdags när jag var i stallet. En jättegullig hund och jättegulliga Baldacci. ;)
 

Bowling


Heej!
 
Det blir ett kort inlägg nu bara. Ikväll bowlade jag med Malin, Josefin och Alicia - nykomlingen i bowlingtraditionen. :D Det har aldrig någonsin gått så dåligt som det gjorde idag, men vad gör det när man har roligt? ;)
 
Vi åkte dit vid 18 och bowlade. Efter en stund var vi tvugna att byta bana då några ville sitta bredvid varandra, men det gjorde inget då personalen la till 10 extra minuter på vår speltid. Den nya banan krånglade mycket och då fick vi ytterligare 15 minuters extra speltid. Efter bowlandet åt vi middag - hamburgare som vanligt. sen snackade vi mest och efter det kom Malins pappa och hämtade Malin och Alicia, och min pappa kom och hämtade mig och juicen. Vi skjutsade hem Juicen och sen jag kom hem har jag skypat lite med Alicia, ätit godis, ätit godis och ätit godis.
Kvällen har varit kulig som vanligt!♥

Bild från kvällen.
 
 
Ps. sorry för att jag inte bloggade igår, anledningen kommer imorn.

 

Onsdag morgon

Då var det onsdag och fotokurs igen. Skolan börjar kvart över 9, så jag ska väl börja gå om 20 minuter eller något.
Efter skolan kommer jag först lämna lite läxor till sjuklingen juicen, och sedan ska jag hem. Kl. 17.32 går bussen mor kursen, så jag måste börja gå vid 5 för att hinna.  Jag hinner vara hemma i en hel timma! Haha, mycket... x)
 
Det kommer bli kul med fotokursen igen, och jag har fått sms om att det kommer finnas lite nya peroner på plats också. Haha, jag och Josefin kommer säkert vara yngst igen. ;)
 
Visad bild, gammal bild, svartvit bild... x)
 
 


Candino

Hejsan!
 
Ridningen idag gick helt okej, jag fick för första gången rida Candino. Han är född 1991 och är inte jättepigg längre, men det gick ändå ganska bra. Vi övade på sitsen som jag skrev i förra inlägget, och det gick väl hyfsat bra. Det var lite skumpigt i traven för att han tar så korta kliv. I galoppen i höger varv vart det väldigt konstig galopp. Men i vänster varv vart det mycket bättre. Ridläraren tyckte han galopperade bra, även fast jag inte är så nöjd. x)
 
Sen är det ju ett plus att han är helt genomgosig i stallet. När man höll upp tränset framför honom försökte han få in huvudet i det och öppnade munnen innan jag ens försökt sätta in bettet. ;)

Just nu sitter jag och pluggar SO, men jag ska snart avsluta för att göra mig klar inför natten.
Imorgon blir det fotokurs igen, och på torsdag ska jag till Vendelsö ridskola med kompisar. Kommer bli awesome. :D
 
Nu måste jag dra, hejdå!
 

Visad bild på Candino. Lurven. ;)
 
 

 
 
 

Stallet!

Heej!
Skolan idag var okej, men vi får nya läxor varje dag. Vi har typ 10 läxor som ska vara klara den här veckan. :/
 
Jag ska alldeles snart till stallet och rida, hoppas det går bra. Vet att vi kommer ha en vikarie och att vi ska ha sitsträning.
Lambago :P
Vet att det blivit mycket hästbilder de senaste dagarna, men det passar bäst in i inlägget just nu. ;)
 


3 bilder från igår


De två första bilderna är från nationalparken och den tredje är på Trixie. Fotade igår. ;)
 
 

Stallet - del 2



Några fler bilder från stallet igår, detta inlägg är tidsinställt. ;)
Det kommer ännu fler bilder från stallet senare.
 
Det är friidrottsdag i skolan idag, och jag kommer vara på IP kl. 9, vet inte när jag slutar... Hejdå! :P
 
 

Stallet

TJOO
 
Idag åkte jag och pappa till stallet för jag ville fota. Hehe.. Men precis när vi kom dit gick alla hästar in. Tur! Så vi åkte till nationalparken istället och vandrade runt där i 1 och en halv timma. När vi sedan skulle åka hem igen körde vi ju förbi stallet och såg då från vägen att hästarna var ute! :D Vi stannade då där en stund och jag gick runt och fotade medan pappa satt i bilen. x)



Jag tror det är Gabón överst, fast jag är helt usel på storhästarna. Sen är det lingon från parken. :D
 
 

Koltrast


En koltrast jag fotade nyss. ;)
Sorry för att jag inte bloggade igår! Jag gick hem till pappa direkt efter skolan. Pappa skjutsade blerurk till Arlanda precis innan jag kom hem, och han kom väl hem igen vid 16 tror jag. Efter en stund hemma åkte vi till mamma och jag packade lite grejor som jag skulle ha under veckan, sen for vi vidare till Ica supermarket och handlade godis. Middagen hämtade vi på Kinarestaurangen och åt hemma. Det är så extremt gott! D:
Resten av kvällen tillbringades framför TV:n. Pappa och jag såg på en massa filmer så som 28 days later, och några fler som jag inte kommer ihåg namnet på.
 
Jag somnade i soffan en stund, vaknade vid 4 och gick och la mig i sängen vid 5. Nästa morgon vaknade jag vid 9 men gick inte upp förrän 10. Sen har jag bara varit hemma.
 
Imorgon vill jag åka till stallet och fota, så jag håller just nu på och försöker hitta någon som vill följa med då jag inte vill vara forever alone. Hehe :D
 
 
 
 

Otillagat djur

Denna sak var på tomten när jag kom hem från skolan idag↓
Hinner tyvärr inte blogga mer då jag måste plugga och sova. Vi ses imorn då det är helg! (efter skolan dårå) :)
 

Öh, så söt... o.O
 

 
 
 

Då Var Denna Dagen Slut

Japp, precis som överskriften lyder så är denna dag slut. Jag ska göra mig klar och avsluta allt jag håller på med. Sen bli det att sova. Imorgon blir det skolfoto. Hehe, kommer se hemsk ut som vanligt. :)
 
Jag och Alicia har pluggat lite genom skype, men vi har båda väldigt mycket kvar som måste göras imorn antagligen. Det blir läxa i hemkunskap imorn också - hygien, jag får hjälp av mamma att gå igenom den lite.
 

Jag som skulle skriva ett lite gladare inlägg, så visar jag bara svarta bilder känns det som.
Fotade stjärnorna (↑) nyss. :P
 
 


Bläig skoldag

Hejsan!
 
Skolan idag har varit ganska så bläig. Vi började sent, och det var ju såklart skönt.
Men vi hade:
Matte - fick tillbaks min diagnos som det gick dåligt på. Inte jättedåligt men vill ju såklart ha bättre..
So - fick tillbaks en uppsats som vi skrev förra So-lektionen. Man skulle svara på EN fråga, men jag missuppfattade frågan så nu tror säkert min lärare att jag är retarded. Plus att jag kanske måste skriva om allt. :( Good job! x)
Tyska - hade ett litet muntligt förhör som gick bra.
Lunch
Idrott - Idrotten gick helt okej, vi var inne och hoppade höjdhopp.
Stuga -  Pluggade engelska med Alicia, det var bara några enkla frågor som skulle besvaras och några glosor som skulle läsas igenom.
 
Vi slutade halv 4, och det är den senaste dagen på hela veckan. Imorgon slutar vi inte heller särskilt tidigt. :(
 
Öh, efter en sån här dag skulle jag bara vilja komma hem och se på nåt kul avsnitt av nån kul serie, men nu är det dags för läxorna! WOHOO. -.-'
 
Haha, vilket deprimerande inlägg, får försöka skriva ett lite gladare inlägg senare. ;)
Fin klädstil asså, för korta mjukisbyxor med linne och foppatofflor. xD Bilden är ganska gammal. 
 
Alla mina vänner vet att jag inte gillar att visa mitt ansikte.  
Plus att min arm ser ut som gummi på bilden.
 
Jag måste skaffa smileys till min blogg igen. De försvann för länge sen och nu går det inte att fixa igen då hemsidan är tillfälligt avstängt.
 
 
 

God morgon!

Idag är det onsdag och sovmorgon som vanligt. Vi slutar dock rätt sent , så jag tror att jag bara tar mig hem efter skolan. Men man vet aldrig, jag kanske är med någon en kort stund. ;)

Hehe, solen i vardagsrummet på morgonen är så härlig. Allt blir gult/oranget.. :)
 
 

Hoppning

HEJ!
 
Ridningen idag gick helt awesome. Vi hade hoppning och jag fick favoritponnyn Snowberry! Hon brukar inte gå med på hopplektionerna då hon är en aning svår, men gud så kul det var! Hon hade öronen framåt och hade verkligen roligt hela tiden. Claudia (min ridlärare) tyckte jag red henne jättefint och att jag följde med i hennes stora hopp jättebra och att hälarna var där de skulle. Jag är helt enkelt väldigt nöjd med dagens ritt. :D
 
Hon var pigg mot hinden men väldigt het efter dem, så travbommarna som kom direkt efter oxern var en aning knepiga. Den sista gången fick jag ner henne i trav i ganska bra tid, men då bestämde hon sig för att gå utanför bommarna istället. Men det gör inget, jag är ändå hur nöjd som helst. ;)

Bild på hur vi red och en bild på Snowberry som jag fotade förförra veckan. :P
 
 

Natti

Hejhej och godkväll alla benysbloggläsare! HEHE........
 
Den här dagen har kortfattat varit bra. Solen sken hela dagen och det har varit jättevarmt. Hoppas på en lika skön dag imorgon då jag ska rida. Tagga hoppning nu asså! :D

Bilden på katten är från dagens promenad med mamma. :P
 

Vattendroppar

Testade att fota när jag sprutade vatten från vattenslangen för en stund sen. Solen sken jättestarkt men det ser ändå ut som kväll på bilderna. Fast det var den mörka barkgrunden jag var ute efter. ;)
Jag vet att dessa bilder liknar en annan bild som jag publicerade för några dagar sen, men det får gå ändå. :P
 

SOL

Hejhej!
 
Den här dagen har varit helt okej faktiskt. Jag började 08.30 och slutade nån stans vid 14.40. Efter skolan diskuterade jag lite med Amanda och Caroline om Vendelsö ridskola. Jag kanske ska börja där istället, eller rida på båda ridskolorna? :D Isåfall blir det bara för att jämföra hur de båda ridskolorna är under en termin eller nåt.
Fast jag vet inget säkert ännu. Det skulle ju vara synd att lämna Snowberry. :')
 
Nu blir det middag, skriver snart igen.
Gud så soligt det är idag!
 
 
 
 
 

God natt


Dessa bilder är fotade genom fönstret om ni undrar varför det är streck mitt i den högra bilden. :P
Den här bilden fotade jag får en vecka sen tror jag...
 
Detta blir det sista inlägget för idag. Imorgon blir det skola och tyvärr sämre uppdatering igen. Men jag försöker mitt bästa för att få någorlunda bra uppdatering iallafall. ;)
 

Månader

Heeej!
 
När jag  åt middag för en stund sen konstaterade jag att jag längtar till 5 olika saker under 4 olika månader.
Om 10 dagar börjar fotokursen igen! Det kommer också blir riktigt roligt. :) Vi kommer syssla mer med att lära oss att fota och inte mer om hur man använder alla inställningar och sånt.
 
Bild 1 från ett fakesår jag sminkade på mitt lillfinger inför Halloween. Bild 2 nyårsfirande med Malen. ;)
Bilder från förra året.
 

andra i nionde - tvåtusentolv

God morgon!
 
Idag vaknade jag kl.8 och gick då upp för att äta frukost med pappa. Vi satte oss sen vid TV:n för att se på Pirates of the Caribbean 2. Jag lyckades då somna en stund. När jag vaknade igen kändes det som att hela dagen var förbi, fast klockan som tur var bara 11. :P
 
Vädret är mycket bättre idag än igår. Fast det blåser och är inte jättevarmt, men det regnar iallafall inte. ;)
Jag vill gå till gammelströmmen för att fota änderna igen, för det var ganska länge sen nu. Men pappa har massa saker han måste göra idag och jag vill inte gå själv. Det är tråkigt.  :/
 
Woops, nu fastnade jag sådär mitt i ett inlägg igen. Började skriva för ca 50 minuter sen..

Kolla bara så gulliga änderna brukar vara. :') (visad bild)
 
 

Malin och Fighter


 
Dessa var några bilder som jag fotade på Malin och Fighter i somras. :P
 
 

Vattendroppar

Jag hade tråkigt, och orkade inte rita. Så jag fyllde en hink med vatten och slängde ned en glaskula och fotade. Jag vart inte alls nöjd, men den här biden var iallafall en av de bättre. ;)
 
 

Fin överskrift

Hejhej!
 
Har nyss ätit middag och sett på film.
 
Idag skulle jag ju ha en bloggdag, men jag kan inte ens komma på vad jag ska blogga om. :(
Jag vill blogga, men om vad?
 
Jag ska nog ta fram ett block och några pennor snart för att skissa. Jag kanske visar på bloggen vad jag ritat, men det får vi se efteråt. x)
 

2 bilder från idag. En ko-vas och mitt akvarium .
 

Keyboard

Okej. Änsålänge har jag sprunigt runt i huset och fotat lite, suttit vid datorn och redigerat bilder, varit ute i regnet och kollat på vår damm som trots alla sprickor nästan svämmar över av allt regn och rensat ett av mina minneskort till kameran.
 
Jag vill hitta på något, men jag vet inte vad. Dagen bara försvann och nu är klockan 5! Tur att det är två dagars helg. ;)
Mitt keyboard... Det ser rätt konstigt ut på den här bilden om jag får säga det själv. Bara färgerna är redigerade.
;)
 
 
 

Bra bloggdag

Den här dagen ska bli en bra bloggdag har jag bestämt. Jag har bloggat väldigt dåligt väldigt länge nu, och nu när skolan har börjat blir det ännu svårare att hinna med bloggandet.
Den här bloggen handlat ju mest om foto (även fast det kanske inte är så fina och intressanta foton) och om det är dåligt väder finns det inte heller så himla mycket att fota. Eller inte som är riktigt i min smak iallafall. Men idag ska jag försöka hitta på något kul. :)
En snäcka (Capea nemoralis tror jag..) och ett påfågelöga. :) Tror dessa bilder är ovisade..
 
Just det! Jag fixade designen lite iallafall, hela bloggen blev något bredare så det blir enklare att ladda upp bilder i rätt storlek. :P
 

RSS 2.0