Hos Malin

Hejhej!
 
Idag har jag varit med Malin. :) Vi har hoppat och lekt med Stjärna, och hon badade i hennes lilla pool, medan Malin badade i den stora familjepoolen. Jag  skulle också gjort det men jag lyckades göra illa varenda tå på höger fot när jag gled på gräsmattan precis innan. Haha x) Sen har vi vart ute och plockat blåbär.
Men vi har haft det jättekul och Malin fick låna min gamla kamera så båda kunde fota. :)
 
Nu är jag hemma och packar medan Malin rider. Hon hämtar mig efter stallet och så ska vi sova i Schtuga! Kommer bli awesome. :D
För er som undrar vad detta är, det är hålet där vattnet i poolen sprutas ut. x)
Vattengrav där. :P
 
Imorgon ska jag vara med Alicia. Jag åker hem vid 13 och när Alicia kommer vet jag inte, det enda jag vet är att hon sover över. ;)
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Klockan är fortfarande innan 12 så man kan tekniskt sätt säga att det är morgon. :D
 
Igår hade jag lätt och sova och vaknade vid halv 9 idag, sen dess har jag gått runt överallt i hela huset känns det som.
 
Vi hittade igår en stor husspindel i överdraget till grillen. Den var ca 7cm lång om man räknar med benen såklart. Kroppen var bara ca 1,5 cm lång. Det är tur att jag inte är ett dugg spindelrädd, för spindlar är coola. :D
Det var svårt att få någon bra bild, men jag försökte locka fram den så mycket som möjligt men tillslut sprang den in i överdragets skrynkliga del igen.
 
Den är nära besläktad med luffarspindeln som är är aggressiv och har ett gift som kan skapa svårläkta sår och vävnadsskador, men denna spindeln är helt ofarlig. Fast kolla käkarna, de var inte jättesmå direkt. :D
Försökte få med på bild hur stor den var, men som ni ser vart det inte så lyckat. x)
 
 
 

Alicias öga

 Hittade en gammal bild på Alicias öga som jag redigerade.....
                           Före                                                                       Efter
 
Hon har vanligtvis mörkbruna ögon.. Hehe..
 
 
 
 
 
 
 

Längtar till söndag

Hejsan!
 
Idag har mamma och jag bestämt att vi ska till Kolmården på söndag (nästa vecka) och Malin ska följa med. Det kommer bli jättekuligt. :D Malin följde med förra året också. :P

Mamma ville att jag skulle gå ut idag, så jag tog två dynor och la mig i soffan (utesoffan) och sen vips så somnade jag... Oops.. Jag har haft megasvårt att sova de senaste dagarna, som jag kanske nämnt. Och det gör inte saken bättre om jag sover på dagen istället för natten. HEHE. x)
 
Som tur var hann jag inte bli solbränd, eller jag är lite rödare än vanligt i ansiktet och mina ben kliar, men bränd är jag inte. ;)
 
Bilder från förra årets besök.
 
 
 

Bortskämd

Jag har ingen aning om vad som hänt med den här bilden, kollabakgrunden.. Alldeles kantigt. :o
 
Vi har massor med talgoxar på tomten nu, ungarna flyger runt efter de vuxna och blir matade. Det ser rätt roligt ut när ungarna är för lata för att böja sig ner och plocka upp en matbit själv när de redan står vid den. x)
 
 
 

Silverstreckad pärlemorfjäril

Och en nässelfjäril.
 
Hittade ett blomställe på vår igenväxta baksida idag, där fanns också väldigt mycket fjärilar. Pärlemorfjärilen var störst och enligt mig - finast. Fast det kanske har något att göra med att de fjärilarna jag oftast ser är nässelfjärilar..
 
 

Ingen spegelbild

Halludiens! :)
 
Jag ska snart äta lunch, så jag bloggar bara lite snabbt.
Jag hade tråkigt och fotade + redigerade denna bilden....
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har knappt gjort något idag, men det är fint väder så ute ska jag nog vara resten av dagen iallafall. Mamma kanske vill ha hjälp att rensa rabatten. x)
 
 
 
 
 
 

God natt

Kommer inte blogga något mer idag känner jag, så jag säger god natt nu. :)
Min dag har varit sådär, har varit väldigt trött då jag har haft svårt att sova, och p.g.a. har dygnet vridits så jag är trött på dagen för att jag har sovit för dåligt på natten. Men det är säkert bara tillfälligt.
 
Men iallafall.. Jag har dessvärre inte fotat något idag heller. Det som är min största hobby. :o
Fler arkivbilder.....
 
 
 

Hej igen

Hellu!
 
Det där med "bättre uppdatering" funkade ju jättebra märkte jag. x) Har faktiskt ingen bättre ursäkt än att jag inte tänkt på bloggen så mycket idag.
 
 
Ejderhonor i flykt på Gotland.
En bagge från kosläppet med Alicia. :)
 
Båda bilderna är från arkivet. Jag har fotat lite idag, men bilderna får ni i något annat inlägg då jag måste fota något annat än fåglar. FAST DET ÄR SÅ KUL. :D
 
Detta blir det sista inlägget för idag. Imorgon kommer mamma och hämtar mig när jag vaknat. Jag har redan packat alla saker jag ska ta med, så jag kommer åka ganska snabbt. Jag vet egentligen inte varför jag gör en sån "big deal" av att komma till mamma igen, men jag antar att det är för att jag har saknat henne. ;)
 
God natt!
 
 
 
 

Onsdag

Heej!
 
Igår somnade jag inte förrän vid 3-4 och så blev jag väckt av pappa kl. 07. Jag gick upp och åt frukost, och så la jag mig igen. När jag vaknade var klockan liiiiiiite mer än 7.. HEHE. den var ca 12.30. xD
 
Mina planer för dagen är inte bestämda än... Men jag hittar väl på något.
 
Arkivbild, måste fota nya bilder idag!
 
 
 

Uppdatering

HEJHEJ
 
Det kanske är dags för lite uppdatering nu. Mitt i natten som vanligt. :D
Idag har jag varit med mikkis. Hon kom hit vid halv 2, och vi var till kl.10 eller nåt. Vi har haft det kuligt, vi har spelat i princip hela tiden.  :)
 
Imorgon ska jag försöka uppdatera bättre. På torsdag ska jag till mamma igen, och då kommer jag förmodligen inte sitta i mitt rum hela dagarna och spela, för det är närmare till kompisar, busshållplatsen och mamma är ledig så om jag är snäll kanske jag kan få skjuts till en kompis om jag vill. :)
 
Tyvärr har jag inte fotat alls idag, förutom när jag skulle visa mikkis hur mycket bättre min nya kamera är än min gamla. Så ni får se några gamla bilder i repris. Det vart tema: väder, eller himmel, eller något... x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fågelarter

Sorry för att jag inte bloggat så bra de senaste dagarna, men jag var ju på Ikea igår. Jag köpte då en ny säng och när vi var klara där storhandlade vi på Ica Maxi och när vi kom hem var klockan 9 - eller något sånt.. Då rev vi de gamla sängarna och byggde ihop de nya (min bror köpte också en ny).
Jag gick och la mig när allt var klar (vid 03-tiden :$) och somnade rätt snabbt i min nya sköna säng. :)
 
Idag har jag städat nästan hela dagen. Det blev rätt stökigt igår..Jag har också kopplat in TV:n och en massa lampor. Hyllorna är också uppsatta. Jag valde att inte vrida på skrivbordet iallafall, men jag vill gärna bygga om det lite.
 
Jag blev iallafall mycket nöjd med mitt rum nu. Det har alltid varit i miniformat i mina ögon, men nu känns det mycket större! :)
 
Jag ska göra mig klar nu, imorn ska jag göra något kul. Jag har inte bestämt vad, men något ska jag hitta på.
 
Bilder från idag...
 
Nötväckor..
Jag vet inte vad det där är för fågel, det är första gången jag sett en sådan i vår trädgård. Den är ung vilket också gör att det är svårt att se vilken art det är. xD Någon som vet?
Koltrast som nyss har badat..
Ung talgoxe.
Vuxen blåmes med ung talgoxe i bakgrunden. Vuxen talgoxe som småbråkar med en ung blåmes.
 
 
 

Ikea

Tjenare! :D
 
Idag ska vi till Ikea och jag ska kolla på/köpa en ny säng. Vi kan inte åka än då tvättmaskinen måste bli klar innan, men det är väl snart hoppas jag. Jag brukar alltid tycka att det är kul att åka till Ikea, men när jag väl har varit där i 1 timma vill jag bara åka hem vilket är otroligt svårt då pappa aldrig tröttnar på att vara där inne. x)
 
Efteråt kommer jag (om jag köper en säng förstås) ta ut min gamla säng, bygga ihop den nya, storstäda mitt akvarium och flytta skrivbordet.
 
Jag uppdaterar förmodligen mer när jag kommer hem sen. Hejdå!
Blerurk. Jag tror inte han vet om att jag fotade den här bilden..
Gräsand-hona. Båda bilderna är fotade i Gammelströmmen.
 
 
 
 
 

God natt!

Tjo! x)
 
Sorry för att jag inte har bloggat idag (igår egentligen) men har varit med juicen hela dagen. Vi åkte till stan och shoppade lite, sen såg vi på bio (Snow white and the huntsman) Filmen var helt okej. Vi kom hem vid 10-tiden och då följde juicen med mig hem och så spelade vi lite (ovanligt) men vi körde css, inte cod denna gången. ;) Vid 12 kom juicens mamma och hämtade henne. Sen dess har jag inte gjort så mycket, och nu ska jag göra mig klar för att sova.
Pärlemorfjäril..
 
 
 

ritning

Hejhej!
 
Idag har jag faktiskt gjort en ritning på hur jag vill möblera om mitt rum hos pappa. Det såg ganska bra ut på ritningen iallafall, så hoppas det blir bra i verligheten också.. Om vi får tid till att möblera om såklart. Jag har ju trots allt mitt akvarium på skrivbordet och om jag ska flytta skrivbordet måste det tömmas, och sängen ska sågas ner (har en loftsäng p.g.a att mitt rum är väldigt litet) eller köpas en ny.
Vuxen talgoxe med unge.
Hopp!
Lurvig. ;)
Unge, de är så luddiga! ;)
 
 
 

10 i 9

Hellu!
Är sugen på att blogga, men om vad?
Bild från igår.... water splash. :D
 
 
 
 

Talgoxe

Hej igen. :)
 
Den här dagen känns lagom bortslösad.. Har nästan bara varit inne. Det är jättefint väder, men jag vet inte vad det finns att göra ute. Det är klart man kan gå ut bara för att liksom, men jag vill liksom ha en anledning till att vara ute. Hehe... x)
En vuxen talgoxe som åt brödet jag la ut imorse.
 
 
 
 

Bubbles

 
 
Hellu!
 
Idag vaknade jag kl.6... Gick upp, drack lite juice, och sen gick jag och la mig igen. Jag gick och la mig vid 02 igår, så jag kände att liiite mer sömn behövde jag. Fast jag var konstigt nog väldigt pigg.
Jag somnade en stund, vaknade vid 11 och då gick jag upp på riktigt. Såg att en talgoxunge satt och försökte äta små järnkulor vi hade på altanen, så jag skyndade ut och ersatte kulorna med brödbitar. :o
 
Lite senare fick blerurk blåsa såpbubblor åt mig, och som ni ser så fotade jag dem såklart. x)
 
 
 
 

Onsdag

Heeeeej!
 
Idag ska det bli åska igen - enligt mobilen. Hoppas den kommer liiite närmare denna gång, och det får gärna bli mörkt ute. ;)
 
Blerurk och jag gick till Gammelströmmen idag igen för att se till anden. VI tog med mulitverktyg för säkerhets skull. Men vi hittade dock inte anden med tråden, men vi hittade en som hade ett ärr på samma ben som den med fiskelinan, så det kanske är någon som har klippt bort den redan. :P
 
Vi stannade tills brödet tog slut och sedan gick Erik till en kompis och jag stannade och fotade lite insekter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blixt

HEEJ!
 
Idag när jag vaknade lyste solen upp mitt rum, men efter frukosten vart det blixtar, åska och regn. Fast det har jag inget emot!
 
Crazy pic!
 
 
 

VI ändrade oss - igen

Hejsan igen!
 
Jag och min bror ändrade oss iallfall, vi gick ner till Gammelströmmen för att jag kom på att jag har ett litet jobb och göra, jag ska fota en till komradio. :)
Temat skulle vara natur så jag tänkte ta med mig den till änderna. Men såklart glömde jag den hemma. Suck..
Men om vi skaffar mer bröd kan vi gå dit imorn och mata änderna igen, det har de nog inget emot. ;)
 
VI gick iallafall ner till vattnet, och så märkte vi att vår lilla udde som vi brukar sitta på var upptagen av en barnfamilj, så vi satt och väntade lite längre bort samtidigt som jag matade en ensam andhona som verkade lite vilse. När vi såg att familjen plockade ihop började vi närma oss och när vi kom fram var alla änder där. Det var en stackars andhona som hade fått en fiskelina runt sitt ben.. :( Vi hade tyvärr ingen sax eller tång med oss och kunde därför inte göra något åt saken, men om vi ska dit imorn igen så ger vi det definitivt ett försök.
 
Andfight...
Glädjeskutt! ;)
Alla änder förutom 2 (tror jag) var honor...
 
 
 
 

Samma bild

Hejhej och god eftermiddag! :)
 
Idag tänkte jag och blerurk gå till Gammelströmmen och mata änderna, men vi ändrade oss för att vi inte hade något bröd. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, vara med någon kanske?
Vi får se vad jag göra av de timmarna som är kvar av dagen. ;)
Tog en bild och redigerade den på olika sätt.. Den högra ser ilte creepy ut... Eller? :D
 
ÅÅÅH, jag vill fota något, men vet inte vad! Det är äntligen soligt ute och så kommer man inte på vad man ska göra. Haha x)
 
 
 
 
 
 

Minimunkar i smält choklad

I förrgår gjorde min bror och pappa minimunkar med vår nya munkmaskin medan jag var hos mikkis. :) När jag kom hem luktade det jättegott i köket, och på en tallrik låg en massa minimunkar.
Jag har idag ätit några munkar, och eftersom vi hade lite choklad hemma tänkte jag att man kunde smälta lite och hälla på munkarna. Men efter 4 munkar blev det för jobbigt, så då tog man koppen med smält choklad och doppade munkarna jag skulle äta istället. Mycket lättare. :D
Munkarna är faktiskt i verklig storlek på bilderna. ;)
 
 
 
 

Söndag igen

Nu är det söndag igen. Igårkväll kom Josefin hit. :) Vi spelade och såg på PLL, hon sov över och vid 11 (idag) var hon tvungen att åka då hon skulle iväg 11.30. Så idag har jag städat TV-rummet och mitt egna rum, och suttit vid datorn, det regnar till och från så kameran lämnas inne om jag bestämmer mig för att gå ut.
2 bilder jag missade på Malin och Fighter förut. ;)
 
 
 
 
 

Lördag

Halludiens!
 
Imorse åkte jag och pappa till Mediamarkt för att köpa ett objektiv. Jag fick 2 filter av pappa också, tack! :) (ett UV-filter och ett polaroid-filter :D) Jag köpte ett fast objektiv med 50mm brännvidd och F/1,4.
Efter jag handlat fick jag skjuts av pappa till Mikkis. Där testade jag objektivet. Först märkte jag ingen skillnad, men det var för att jag glömt att ställa om bländaren. HEHE, men när jag ändrat det så såg man en himla stor skillnad. :P Är väldigt nöjd, fast jag har ännu inte provat polaroid-filtret än, vet inte varför.
 
Hemma hos mikkis fick jag se hennes nya hamster, Cola. Hon är en svart dvärghamster som är extremt gullig och liten. Den är seriöst i miniatyr!
 
Vi har annars varit ute för det mesta, och suttit i hammocken i regnet - med mobilerna och spelat Grisly manor och the lost city. (hammocken har tak såklart) x)
 
 
Hehe, fler bilder på Smulan. Dessa fotade jag idag med nya objektivet. :)
 
 
 
 

Jordgubbar och kladdkaka

Heej!
 
Pappa och jag har nyss ätit middag - tacos, och efterrätt - kladdkaka och jordgubbar.
Nu ska vi se på film tror jag. ;)
 
Eftersom jag är en sån nolifer så filmade jag när det haglade och printscreenade denna bild. :P
 
 
 
 

M och F bildbomb

 
Alla bilder ovan var då ifrån onsdags när jag följde med Malin till stallet och fotade henne och hennes jättefina häst Fighter. :) Hade tänkt att sprida ut bilderna lite, men det var ändå inte jättemånga. Plus att jag kanske har missat någon/några, och de får isåfall komma ut i något annat inlägg.

 Idag kom det en liten åskskur på morgonen, men blixtarna var såklart på baksidan där alla träd är ivägen. Så jag kunde inte fota. -.- Men det började spöregna, och sen hagla, och nu är det soligt igen.
Jag har nyss ätit minipizzor , och sms:at med mikkis.
 
 
 

Hemma igen

Smulan, mikkis katt, verkar tycka otroligt mycket om att bli fotad... x)↑
 
HEJHEJ
 
Jag har ju varit hos mikkis igår och idag (jag sov över) så jag har inte kunnat blogga... Men nu ska ni få lite uppdatering iallafall.
 
Mikkis och jag har gjort massa saker, fast jag kommer knappt ihåg något.... Haha x)
Vi cyklade till Lidl igår precis innan de stängde för att köpa choklad. xD Vi har studsat studsmatta, kollat på TV, fotat... Vi har iallafall haft det väldigt kul. ;)
 
 
 
 

Smakprov

Hejhej!
Är hos mikkis nu, men vill inte vara isocial så bloggar bara lite snabbt.
Jag tänkte säga att fotograferingen med Malin imorse var lyckad, och att jag haft det bra både med Malin och mikkis. ;)
 
Imorgon kommer förhoppningsvis bilderna från idag ut på bloggen, om jag har tid. Här kommer ett smakprov:
Oredigerad bild..
 
 
 

Stjärna

Heej!
Idag har jag varit med Malin. :)
Vi har, som ni ser på bilderna, bl.a. hoppat med Stjärna. Det var jättekul att träffa Malin igen! :D
Synd att hon inte får hoppa högt... :(
 
Imorgon kommer jag fota Malin och Fighter på morgonen. Efter det far jag iväg till mikkis och sover över där. :) Tar med mig datorn och hoppas att jag kan blogga som vanligt. ;)
 
 
 
 
 
 

Malin

Heej

Idag ska jag vara med Malin. :D jag ska åka till henne vid 11. Klart att kameran följer med också. Jag älskar dagens väder, eller det som jag hoppas kommer bli av iallafall:

Hoppas jag idag får en chans att fota blixtar! :D

 

 


Hamburgare

Hellu!
 
Efter ridningen, när mamma och jag skulle ta oss hem, höll vi på att dö av törst. Vi bestämde genast att vi skulle till mc Donalds så fort som möjligt.
När vi kom fram beställde vi 2 drickor, en mellan cola och en stor fanta. Idag har jag alltså druckit över en halvliter fanta på 10 minuter. Det är säkert många som slår det, men jag brukar vanligtvis ta en liten fanta och dricka upp den på 30 minuter så snabb som jag är. :D
 
Men nu ska jag äta hamburgare så måste avsluta. Hejdå!
Och som vanligt med änder..... Attack!
Andfarm. Änder i alla storlekar och färger.
 
 
 
 

Mio

Hejhej!
Nu är mamma och jag tillbaka från turridningen!
Det gick jättebra och jag är väldigt nöjd.
 
Det var 7st i gruppen om man räknar de 2 ledarna. Jag fick  rida fjordingen Mio. Hans beskrivs som en typsik fjording - han gillar mat med andra ord. x) Han är född 1991 så är inte jätteung direkt, men det han var ändå hyfsat framåt. Mkh 145cm.
 
Mamma fick rida den nordsvenska travaren Robin. Hon red precis framför mig, så vi kunde prata lite ibland. ;)
 
Vi red i ca 2 timmar i naturen, först i bara skritt. Efter en stund kom det lite trav och sen galopp. Vi red också in på en liten volt där vi hoppade lite. Mio ville inte alls hoppa. Det gick inte ens att styra honom mot hindret. Fast det gick 3 gånger av de 6 jag försökte. ;)
Vi galopperade på gärdet (en stor äng med en liten grusväg på) en lång stund, och det var jättekul även fast jag tappade stigbygeln det första jag gjorde, utan att hitta tillbaks till den. x)
 
Efter den långa ritten klädde vi av hästarna och sen fick var och en av hästarna ta en liten dusch. Efter det ledde vi dem till hagarna. Det första alla hästar gjorde var att rulla. ;) Jag skulle fotat med mobilen, men den var i ett skåp tillsammans med andra värdesaker. Så jag fick med andra ord ingen chans att fota Mio, men jag lånade en bild från deras hemsida:
Synd att den var så liten..
 
Detta var första gången jag red en fjording, och jag är väldigt nöjd över ritten. Ledaren trodde jag hade ridit i hela mitt liv och blev chockad när jag sa "jag har ridit i knappt 3 år...." :P
 
Dit ska vi definitivt åka flera gånger! :)
 
 
 
 
 

Ridning imorn

TJO!
 
Imorn kommer jag och mamma åka till Djurgården och rida. :D Kommer bli asroligt enligt mig! Jag vill ta med kameran, men den får lämnas hemma. Vill inte riskera att den blir skadad. Men mobilen följer med, så jag kan ju fota med den såklart. ;)
Det regnade lite idag....
 
 
 
 

Gråsparvar och pilfinkar

Hejsan! :)
 
Vädret är himla tråkigt just nu.. Så jag tror att jag ska spela lite. :D (som vanligt, ehe..)
När mamma och jag var på promenad för 2 dagar sen så gick vi förbi ett ställe med en massa söta pilfinkar och gråsparvar, och det var klart jag fotade lite! :)
Pilfink till vänster, gråsparv till höger.↑
 
 
 

God eftermiddag

Tänkte först skriva god morgon, men sen fick jag syn på klockan. x)
Idag vaknade jag kl.06, gick upp för att äta lite, gick och la mig.. Halvsov till kl.10. :)
 
Idag ska jag ta det lugnt, vi hann faktiskt klart med allt arbete igår, eller blerurk och pappa gjorde det sista, men det gick förmodligen jättesnabbt med tanke på hur lite det var. När jag kom hem till mamma åt vi middag och efteråt fick vi (som vanligt när vi inte orkar äta upp all mat) en liten skatshow. ;)
Ung skata, det ser man för att stjärten är kort och inte skimrar. ;) Undrar vad som hänt vid ögat..
 
 
 
 

Helt upptagen

Hej och förlåt för uppdateringen!
 
Jag åkte till pappa vid kl.11 imorse för att vi skulle riva vår lekstuga och vår trädkoja.
Vi började med lekstugan och med den höll vi på i kanske 3-4 timmar. Då har vi alltså tagit ut varenda spik som man kan göra illa sig på i verenda bräda. Trädkojan gick snabbt att ta ner, max 30 min. Men innan vi skulle sortera plankorna och spikarna så ville Erik åka till Mediamarkt och kolla på något skal till hans nya mobil.. Så jag tänkte att då kan ju jag följa med och pappa kan släppa av mig hos mamma för att jag skulle äta middag där. Så vid 18-tiden kom jag till mamma. Vi åt middag, såg på TV osv. Nu ska mamma sova, så jag måste vara väldigt tyst..
 
Jag fotade lekstugan innan vi rev den och sen gjorde jag en "före och efterbild", men den vägrar att bli ippladdad på bloggen. :@ Så det får bli 2 vanliga bilder. De är väldigt dåliga för att jag inte hade något bra ställe att stå på för att altanräcket inte skulle bli med i bilden. Men jag kan säga att vår tomt känns liiite störra nu iallafall. :)
 
Denna bild får vara kvar i inlägget.  ;)
 
 
 
 
 
 
 

Sothöna

Hejheeej
 
Innan middagen gick mamma och jag ner till sjön som ån mynnar ut i. Vi tog med oss bröd för att mata fåglarna såklart. ;)
Idag fick vi se ett tiotal änder, några måsar och en ensam sothöna. Sothönan var jag mest inställd på att fota, för jag ser de inte sådär jätteofta. Den var ganska skygg och vågade inte gå fram så man fick kasta lite bröd långt ut för att den skulle våga äta det.
Föda: sjögräs.. xD ↑
 
Jag har fler bilder på änder och lite andra fåglar som kommer i andra inlägg. :)
 
 

5 juli

Halludiens :D
 
Det känns så konstigt att det är mulet men ändå så varmt ute.. Tycker det känns som om man är utomlands för att det är så fuktigt i luften. :P
 
Min dag har sett ut precis som alla andra dagar denna vecka.. Har varit hemma forever alone, lite svårt att komma till kompisar för att jag bor så långt bort, och mamma är nån annanstans i Sverige, och pappa jobbar.. xD
Men när mamma kommer hem, då ska jag vara med en massa kompisar! :)
2 nötskrikeungar kom förbi och åt några brötbitar jag slängde ut på gräsmattan förut. :)
 
 
 
 
 
 

Mina bästa kompisar

Heej!
 
Det slog mig att jag kan göra ett inägg om mina bästisar.
Vet inte vem som vill läsa det, men lite uppmärksamhet är de värda tycker jag, eller nåt. ;)
P.S De står inte i någon speciell ordning.
Malin.
Malin är lite smått galen (ett exempel) men på ett bra sätt såklart. ;) ♥ Hon är kul att vara med och vi hittar alltid på något att göra när vi är med varandra. Det känns så iallafall. Antingen "märkliga gåvor" eller hoppning med oss själva (?) eller något annat underligt. x) Tyvärr träffas vi ganska sällan då vi inte går i samma skola längre.. :(
Alicia.
Alicia är väldigt ofta glad och rolig att vara med är hon alltid. :) Hon är väldigt snäll och det känns som hon ofta tänker mer på andra än sig själv (tex om vi vill göra olika saker så "offrar" hon sig genom att göra det jag vill) ;)
Vi båda gillar skräckfilmer och brukar ganska ofta se på det, det är roligt om båda blir lite rädda. :P
P.s Jag ser ut som en zombie på bilden. Fast det gör jag i verkligheten också, så det är inget att oroa sig över. :D
 
Mikaela.
Jag hade ingen bild jag fick lägga upp på mikkis.. Så jag ritade en.. xD
Man (eller jag) blir väldigt lätt flummig när man är med mikkis, och det tycker iallafall jag är askul. :) När vi är med varandra behöver vi inte göra något speciellt, det blir kul ändå. :)
Josefin.
"Juicen" kan man i princip alltid ringa om man har tråkigt eller vill spela med någon. Hon är sällan tillräckligt upptagen för att inte ha tid för sina kompisar. :) Vi har speciellt roligt när vi spelar COD zombies - woody woody woody! :P (Vi säger så för att då kommer zombiesarna liksom springande mot en! :D ...som om de liksom inte redan gör det.. hehe xD)
 
Jag har ju fler jättebra kompisar också, bl.a. Vilma, Ida och Jenny E. Tro inte att jag glömt er!  Och jag älskar alla mina kompisar, men det vet ni nog redan. ♥
 
 

Dröm

HeLlU :)
 
Igår somnade jag precis som alla andra dagar runt 1-2-tiden, fast jag vaknade jag vid 10.30 istället för 11. När jag vaknade började jag drömma, så det var liksom en dagdröm.. fast jag var helt borta. xD
 
Drömmen började med att jag gick till skolan från mamma och sen glömde jag ett papper som skulle vara inlämnat idag, så jag sprang hem igen och upptäckte att jag inte skulle hinna tillbaks i tid. Jag ringde mamma och frågade om jag kunde få låna hennes bil. Hon suckade tungt i mobilen och sen sa hon ja. Vem säger ja till det!? xD
Jag hoppade in i bilen och sen körde jag (konstigt nog så hade mammas och pappas hus bytt plats) vägen från pappas hus till skolan. Det kändes en aning konstigt för att jag var så liten i bilen så jag knappt kunde se ut, och sen det här när man skulle bromsa. Vilken pedal var det? Jag hade ganska svårt att kontrollera var mina fötter var, så när det kom en stopplikt körde jag rätt förbi. Jag kommer lugnt få körtkort när jag blir vuxen. ;)
 
Jag kom fram till skolan i tid iallafall och parkerade perfekt. Sprang in, slutförde min skoldag och sen när jag skulle hem igen hade jag bilen där. Jag vart hypernervös när jag skulle backa ut och bilen ville bara köra framåt. Men sen lyckades jag ta mig ut, även fast jag gjorde en enorm repa på bilen bredvid. :D (jag har ingen aning om hur repan kunde hamna så högt upp som den gjorde.)
 
Jag satt i bilen och flämtade när jag precis backat ut, och DÅ kommer ägarna till den repade bilen och så hör jag att de säger:
"Den är skadad" Och "jaja, det finns inget vi kan göra åt det".
Det var först DÅ jag vaknade på riktigt. Haha.. ;)
 
Kommer nog bli roligt att läsa detta när jag blir vuxen, om jag har kvar bloggen förstås. :)
 
Ungefär såhär såg det ut i min dröm när jag insåg att jag repat bilen bredvid. xD
 
 
 

Studsa

HEJHEJ!
 
Jag tycker att tiden de senaste dagarna bara har flugit iväg. Idag vaknade jag 7 av att pappa skulle åka till jobbet. Jag somnade om efter kanske en timma och när jag vaknade var klockan. 11. HEHE.. Gjorde mig klar och kollade på klockan igen. Då var den 14.10. Då kändes det som om dagen var över. xD
Men jag gick ut till studsmattan som var alldeles uppvärmd av solen. Tog med mig mobilen och kameran ut.  Studsade lite och eftersom jag inte såg ett enda liv ute fotade jag när jag studsade, haha..
 
Jag brukar faktiskt studsa med foppatofflor. Men de är så mjuka så de borde ju inte vara farligt. xD
 
 
 

Bilder från idag

Idag gick jag och min brorsa till Gammelströmmen för att mata änder. De var som vanligt jättegulliga och nyfikna. Kameran följde med och några bilder ser ni ju nedan. ;)
 
Det kom ett gäng kråkor lite senare också. De ville ocksa ha nåt att äta. :P
 
En andhane gick upp i min brors knä. ;)
 
 
 
 

Sniglar

Och lite annat jag hittade i trädgården. :)
 
 
 
 

RSS 2.0