Snabbt inlägg

Hejsan!

Slänger ihop ett snabbt inlägg innan jag måste avsluta.

Ridningen idag gick ganska bra faktiskt. :)
Jag fick rida Daisy.

Jag kan berätta mer imorn, för mamma säger bara till mig att stänga av hela tiden. x)



Bilden ovan fotade jag för några dagar sen..




Min dag

Hellu!

Tänkte bara berätta lite om min dag. Och sen kan jag snabbt gå igenom gårdagen eftersom jag inte hann blogga då.

Idag har vi haft:

Mentorstid - våga vara...
Engelska  - vi fick tillbaks proven, jag hade missat en fråga värd 2 p, men annars alla rätt. Hehe....
Stuga - hade inga läxor, så alla bara satt och pratade och spelade på mobilerna, haha. ;)
Idrott - handboll.

LUNCH - har totalt 40 minuter rast och då ingår ombytningen från idrotten också, så väldigt kort tid att äta.

Syslöjd - Gjorde en extrem-failad tärning på 10 minuter, annars gjorde jag inget. x)
SO - satt i smågrupper som vi gick i igår och skulle svara på några frågor... Berättar med om det nedan.
 


Gårdagen:

Vanlig dag i skolan förutom att istället för de 3 sista stugorna på dagen gick hela klassen först i smågrupper (jag var med Mikkis, Daniel och Nalu) och skulle hitta några frågor med hjälp av QRReadern som man kan ladda ner på t.ex. Iphone.. Det lärarna inte tänkt på är att det tar lite längre tid än 1h att gå de kilometrarna som var mellan vissa frågor, sen att svara på dem o.s.v. Så vi kom tillbaks till skolan 10 minuter efter vi egentligen skulle slutat. Så halv 4. -.-

Jag följde med hem till Alicia efteråt också. Vi gick över en liten stund till hennes gudmor som har en tax med unge. Asså OJ vad gullig den är! Man dör lite... Filmade rätt mycket med mobil och håller på med ett liten video. Men jag vet inte om jag får lägga upp den.


Jag kanske skriver ett till inlägg efter ridningen ikväll. Men jag kommer ju hem rätt sent så kanske inte hinner. Vi får se. ;)





Rand0m bilder

Tjenare :)

Har inte pallat blogga idag, sorry. Sitter just nu och skypar med Alicia. Anton var med i samtalet för en stund sen, och ska väl snart komma tillbaks.

Bilderna nedan är fotade för några dagar sen, lite sådär rand0m. ;)


Ett glööödande fönster.. :o 






 


Insekter o spindlar






Tjoo! Hehe..
Är fortfarande lite deppig över Lillen, det är därför jag inte bloggat idag.

Efter skolan gick jag hem till pappa för att jag skulle tvätta alla Lillens saker. Men jag orkade inte göra rent dem ändå. Och varje gång jag har tråkigt brukar jag gå ut till vardagsrummet för att säga hej till Lillen. Jag tror det hände 3 gånger idag och varje gång vart jag lika ledsen över att han inte var där... :'(

Jaja, juicen skulle ändå komma över så vi kunde spela COD. Men sen kom hon på att hon inte kunde.. :/

Mamma hämtade iallafall mig innan middagen. Jag har inte gjort så mycket, bara varit inne för att det har varit så tråkigt väder. Kallt och regnigt.

Men jag ska gå och göra mig klar nu, bloggar mer imorn. God natt!




Lillen♥

Heej...

Idag har mamma och jag varit och shoppat, och när vi var klara tänkte vi åka till vår gerbil Lillen som bor hos min pappa för att städa hos honom..
Blev ganska förskräckt när jag såg honom livlös i mittenburen. Men ändå inte så överraskad med tanke på att han var gammal och alldeles ensam då hans bröder också dött. Men gud vad jag saknar honom.♥ :'(

Han blev knappt 3 år, och han var väldigt gosig. Iallafall med dem han kände. ;)
Hans bröder dog båda av samma sak. En infekterad doftkörtel på magen. De är de dominanta hanarna som ofta får det eftersom de stryker magen på saker för att märka revir, och det var därför Honey dog först. Han var dominant. Lillen och Svarten har bråkat flera gånger om vem som var dominant av dem, och det var Svarten. Därför dog han sedan. När Lillen sedan blev ensam behövde han inte vara dominant över någon, och hans körtel läkte då (den var lite infekterad eftersom Svarten och Lillen var ganska lika i rang). Så det var inte därför Lillen avled. Han fick säkert en hjärtattack. För en timma innan vi kom för att städa hos honom hade min bror givit honom sallad som han sedan såg Lillen äta. Det måste ha gått fort iallafall. Och det gör mig iallafall lite gladare att han inte behövt lida.

Precis som HoneyBack och Svarten får ni en bildbomb på Lillen. 


e han fin eller ?   Blev en ganska bra bild faktiskt 8))  Jag vet,, kan misstolkas xD  Men det e varmt tkr dem x)


Vad jag älskar den skrutten asså.. Lilla Lillen. Hoppas han har det bra nu.♥





Middag



Hejhej!

Skyndar mig och bloggar, håller på o kollar på Eurovision song contest. Hehe..
Bilderna ovan är på min föredetta middag. ;)




Irriterad

Hellu!
Just nu är jag så skjukt irriterad på min (blogg.se´s) stilmall. All text är ju helt ihoptryckt! Det går knappt att se vart headern ligger nån stans. Så jädra rörigt! >:(

Är det någon annan som har samma problem? Förut hände det bara ibland. Men nu, varje gång man går in på stilmallen är det så.

Detta stör mig otroligt mycket då det är väldigt svårt att ändra design.

Ovanför ser ni hur MIN stilmall ser ut. Jag får epilepsi bara av att se deeeeeet..... :(

Ps. Vad tycker ni om min smiley ovan? :D  Hehe..




En på miljonen?



Nu vet ju inte jag hur många maskrosor det fanns där jag fotade denna bilden, men det kanske var en miljon. Tyckte det var lite kul att det bara var en maskros som blommat över där jag satt. ;) 




Får

Det slog mig nyss.. När jag och Alicia var på det där betessläppet fanns det en massa får.
Iallafall. Jag fotade de väldigt mycket och jag har fortfarande inte lagt upp några bilder. Så jag tänkte göra det nu. :)





Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det lilla lammet ser ut som en lama på denna bild.↑ x)








Somriga






Jag tycker bilderna ovan som jag fotade för en stund sen är ganska somriga. Speciellt bilden i mitten på talgoxen. Den ser så grön och växtlig ut. :D Men bilden ser lite utdragen ut, men det är fågeln som sträcker på sig.

Den första bilden på skatan tog jag bara med för att den hade en mask i näbben som den skulle ta med till boet ovanför. Den sista bilden tyckte jag såg lite rolig ut eftersom skatan flyger, men fortfarande har nedfällda ben. x)


Snart ska jag och min brorsa gå ner till La Fleur för att mamma är på konsert ikväll och kan inte ge oss middag. Pappa är ju fortfarande borta på sin resa i Europa, annars skulle vi ha varit hos honom.

Juste, ridningen igår.
Vi red ut som jag trodde, och jag fick rida Lady. Det gick jättebra tycker jag. Och jag har alltid varit lite rädd för Lady i spiltan då hon kan vara ganska sur. Men igår vågade jag göra i princip allt, och hon var jättesnäll. ;)
Fast när jag skulle klä av henne och hon bara hade 1 skydd kvar på bakbenen vart hon lite aggro och då fick mamma gå in. Hon är ju trots allt uppväxt med hästar. x)




Ridning idag

Heej!

Sitter just nu i mitt rum, har inte så mycket att göra faktiskt.
Efter middagen är det ridning, kommer bli jättekuligt! Vi ska rida ut. Eller vi skulle det förra veckan, men det regnade då så vi skippade det, och sen har det varit lov och då red vi ju inte alls...
Och det är ju så himla fint väder idag, jag har gått med T-shirt och shorts i skolan. :)
Jag kanske tar med mig kameran till stallet.. Men vet inte säkert. Fast det är väldigt roligt att fota hästar tycker jag. Fast hittils har resultaten inte blivit så himla lyckade, men det var ju också ett tag sen sist. ;)


Kaja, fotade den för ett tag sen..



Solnedgången igår




Min dag har varit rätt bra och rolig faktiskt. :P

Vi hade:
mentorstid
engelska - Prov, det gick väl ganska bra..
stuga
idrott

LUNCH

Syslöjd
So - vi fick istta utomhus på So:n, och man skulle bara läsa ett häfte med lite om berg och is o.s.v. Vi jobbar nästan med samma sak på So:n som med No:n..

När jag läst klart häftet gick jag ner till en liten gräsplätt. Där träffade jag Olle och Nalu som planerade att kasta en massa maskrosor på några andra i min klass som inte satt allt för långt bort. Jag fick också kasta. Vi gjorde det två gånger. xD

Sen gick vi in och fick sluta. 14.55 ungefär.
Jag gick direkt hem när vi slutat. ;)




Tisdag

Halloj!

Idag har min dag sett ut såhär:

Skolan:
Mentorstid
Matte - Prov, det gick extremt dåligt, men sånt händer. x)
Idrott - Man skulle välja mellan Fotboll, handboll och kondition. Jag valde först fotboll. Men jag ändrade mig senare till handboll, för det är iallafall roligare än fotboll och kondition. Fast jag gillar inget av dem.. :/

LUNCH

No - jobbade med mikkis, det är kemi och man ska göra en affisch/plansch om jord.
Bild - Håltimme! Slutade 13.20. och gick direkt hem. Jag glömde nycklarna, men jag hade sån tur att blerurk var hemma. ;)

Resten av dagen:
Efter skolan har jag inte gjort så mycket.. Jag har väl bara varit ute på balkongen lite, och varit inne och spelat lite. Så min dag har inte varit så värst spännande.

Men nu ska jag äta, så ska inte blogga mer nu.



                                           Lillen, visad bild från mitt arkiv. ♥







Sista inlägget ikväll

God kväll!

Min dag har varit ganska kulig faktiskt. Det kändes skönt att inte slösa bort dagen med att sitta hemma, utan att få komma ut och göra nåt skoj. :)

Just nu sitter jag och är helt klar för natta. Jag ska gå och lägga mig tidigt idag, det är ju trots allt skola imorn, och jag vill inte vara dödstrött då för att jag har sovit för lite.

Hehe, jag skriver väldigt ofta onödiga texter har jag märkt. Men det får ni stå ut med. x)


Jag brukar inte gilla porträtt så mycket, men detta är lite mer min stil. ;)
Jag fotade denna kanadagås igår.




Betessläppet

Hejhej!

Jag har inte göra något tidsinställt inlägg som ni kanske märkte. Men nu tänkte jag berätta lite om betesläppet jag var på idag.

Jag vaknade 07.30 och gjorde mig klar, åt frukost o.s.v. Sen hämtade vi Alicia och åkte direkt till gården. Det tog inte så lång tid att komma dit, bara mellan 20 och 30 minuter. Klockan var inte ens 10 när vi kom dit, och korna skulle släppas 11.

Alicia gick då och kollade på några av hästarna som fanns på gården:



När vi senare gick tillbaks skulle mamma gå och köpa kaffe. Vi väntade och väntade.. När korna sedan skulle släppas ringde mamma och sa att de spärrat av så hon inte kunde komma till oss. Men hon lyckades ta sig fram ändå, fast lite senare.

Kosläppet var inte så spralligt som jag hade hoppats på, men lite fart var det på kossorna iallafall. ;)





Jag har fler bilder, men inlägget blir lite väl långt.. Resten får ni i något annat inlägg! :)








 

Måsarna

Heej!

Bilderna nedan är som ni ser på fiskmåsarna som jag fotade idag. De är jättegulliga! ;)
För övrigt har jag inte så mycket att berätta. Ska se på TV och äta Ben & Jerry's cookie dough när jag publicerat detta inlägg.

Jag har märkt att jag har varit jättesugen på att fota hästar de senaste dagarna, hehe... Fast det var lite onödig information känner jag. Men jaja. Hejdå! x)








Kosläpp

Hejhej!

Imorn blir det kosläpp, haha! :D
Alicia ska med, och vi ska fota såklart. Om bilderna blir bra kommer det självklart upp några här på bloggen.
Kommer bli en rolig dag hoppas jag. Har aldrig varit med om kor som släpps ut på betessläpp förut. :)

Jag kommer åka ganska tidigt, och kommer inte hem förän på eftermiddagen. Men jag kanske kan göra något tidsinställt inlägg.


Det här var den enda bilden jag hittade på en ko i mitt arkiv.
Den är fotad förra året på Kolmården. x)









Kanadagäss


I believe I can fly! Eller nåt..



Japp. Nu har mamma och jag varit på fotopromenad igen. Så räkna med mycket fågelbilder i de kommande inläggen nu!
Vi gick först till ån för att mata änderna. Men det var bara en forever alone and-hane där. Stackarn.. Sen kom det ännu en hane. Honorna är säkert och ruvar eller nåt sånt.

Vi hade iallafall med oss ganska mycket bröd, och gick därför vidare till sjön som ligger några meter bort. Där fanns det lite fler änder. Det fanns också måsar och kanadagäss. :D

Bilderna ovan är på kanadagässen.





Jättegeting och fjäril..


Det är verklig storlek...↑ Skoja. x)

Tur att man inte är rädd av sig! ;)





Bumble bee


Fotad igår↑



Idag är det lördag. Fast det vet nog de flesta redan.. Mina planer för dagen är: vara hemma, och fota när jag hittar något kul att fota.. Fast jag kanske åker någon stans, men tror inte det.

Hörs senare. Hejdå!




Fluga



Nån slags fluga är detta iallafall.. Den ser lite slemmig ut, eller hur? Haha. x)






KoNsTiGa InSeKtEr

Hittade alla dessa konstiga insekter på tomten för en stund sen. Har kollat lite i insektsböcker, men jag har inte hittat något som liknar dessa. :o





När jag ändå är inloggad kan jag berätta att min dag har sett ut såhär:

Vaknade sent, vi 10. Gick upp vid 11. :P
Mamma och jag hade planerat att eftersom hon skulle till sitt jobb en kort stund, kunde jag följa med så vi kunde gå runt och shoppa i Sickla.
Medan mamma hade möte började jag må jättedåligt. Först mådde jag illa, spydde nästan.. Och sen började jag kallsvettas jättemycket. Kände mig nästan svimfärdig. Men sen somnade jag i några minuter på golvet. När jag vaknade var mamma klar med mötet och då ställde jag mig upp igen. Först mådde jag bättre men sen började jag må dåligt igen. Då var det liksom bara att race-a hem och vila. Utan att shoppa.. :(

Nu mår jag iallafall bra igen. Hehe.. :)











Kristi himmelsfärd

Hellu!

Ikväll har jag varit på en dansuppvisning med Vilma och mikkis. Alicia och Ida var några av de som uppträde. De var jätteduktiga! :)
Uppvisningen varade i ca 2h. Den började kl. 19, och slutade kl.21 eller nåt. Mamma skjutsade dit och hem. :)

Jag har inte gjort så himla mycket idag. Pappa åkte iväg på sin 3-veckors resa i Europa på sin MC idag också. Så jag kommer bo hos mamma under den tiden. VI åker självklart över för att sköta Lillis och fiskarna. ;)

Jag har inget mer att berätta nu. Mamma vill att jag ska avsluta så hon kan sova.. Så hejdå!



Den första bilden på haren är fotad igår. Hemsk kvalitét på bilden,
men det var ju ett sånt där ögonblick där man inte hann ändra inställningarna.
Den andra bilden är gammal från arkivet. ;)





fotokursen




Jag kan berätta att vi var ute den mesta delen av fotokursen. 2 & 2 gick man. Jag gick med en som heter Karin. :)
Vi skulle fota människor i rörelse, men när vi såg de här ↑ så vart det lite ändrade planer. x)





Gråsparv


Fotade i söndags hos Josefin. ↑

Idag hade vi orientering vid hundängen. Tråkigt med orientering. Jag sprang/gick iallafall runt i skogen tillsammans med mikkis. Vi hade svårt att hitta ibland, men kul var det. Inte att orientera men att vara med mikkis. ;)
Man fick gå hem efter man gjort minst 4 banor.

Just nu sitter jag i mitt rum och kollar på The big bang theory. Jag ska som vanligt gå kl.5 för att ta bussen till fotokursen. Det är ju förresten "helg" nu också. På torsdag är det ju Kristi himmelfärd, eller nåt. Så då är det varken ridning eller skola. Fredagen är en klämdag och därför är det ingen skola där heller. :) Fast jag vill ju rida...
Jag vet inte om jag bloggar mer idag, men kanske gör det. Om inte så skriver jag mer imorn. Hejdå!






Lillen igen♥


Jag fotade Lillen för några dagar sen, resultatet ser ni ovan. Den sista bilden ser jätterolig ut för att jag fotade lite underifrån. x) Haha..
Det ser ut som hans ögon ska ploppa ut. :o Men han är ju fortfarande lite extra rädd nu, även fast han har varit ensam ett ganska långt tag nu.




Foton från Juicen




Jag kom på att jag fotade när jag var hemma hos Juicen i söndags...
Bilderna ovan kommer där ifrån. ;)





Måndag

Hejhej!

Idag fick vi håltimme på sista lektionen, så vi slutade 12. :P  Fast det har jag redan skrivit.

Jaja, efter skolan gick jag, Ida, Vilma, Jenny och Alicia hem till Malin. :)
Där åt vi lunch, och sen såg vi på Saw 1. Ida och Jenny skulle dra ganska snabbt. Tror det var direkt efter filmen. Vet inte riktigt vad vi gjorde sen. Men vi pratade väl mest tror jag. Sen helt random kommer Carl, Felix och Alex. Då gick vi upp i Malins rum och typ lyssnade på musik och kastade kuddar på varandra.... (?)
Haha, det låter rätt skumt.. xP
Vi gick också ut lite, och satte oss i vardagsrummet. Då drog Alex. Resten av oss fortsatte prata i Malins rum.. Sen drog Vilma. Nån gång drog Felix också...
Jag och Alicia skulle gå till Alléplan för att bli hämtade av våra föräldrar vid strax över 18. De andra följde med då de skulle äta på Sibylla. x)

Haha, ja det var väl min dag. Det har vart väldigt kuligt! :)


Random bild från arkivet..





I skolan

Heej!

Sitter is kolan nu och väntar på mikkis. Vi är i datasalen och ska jobba NO istället för matte. Juste, efter denna lektion slutar vi! kl.12 :D
Då ska jag bara gå direkt hem.

Förlåt för att jag inte bloggade nåt igår. Jag var hos Josefin på morgonen, sen åkte jag hem och städade. Lite senare åkte jag tillbaks till Josefin igen. Vi åkte till stan för att vi tänkte fota, men det vart ganska misslyckat. x)

Jag gick hem direkt efter det och åt middag med pappa. Han ska bort på torsdag i 3 veckor.
Jaja, jag ska börja jobba nu. Hejdå!








Grönfinkar

Japp, ännu fler bilder på fåglar. Men det är så kul att fota dem! :P
Denna gången var det grönfinkar som var sugna på lite frön att äta.






Rand0m bilder




Halludien!
Fint väder idag..
Jag har de senaste dagarna bara fotat fåglar, så jag tänkte lägga in lite andra bilder nu som en variering.
Tyvärr vart det inget fascinerade att titta på.. "Bara skogen" som finns på vår tomt. Rätt dåliga bilder, hehe. :P

Ikväll, ska jag och Malin till juicen. :)







Igår

Hejhej!

Tänkte berätta lite om igår nu.

Här hemma skulle vi få ny kyl och frys och kunde inte åka förrän det var klart. Så vi bowlade lite senare igår. Påvägen dit hämtade vi juicen, och Malin var redan där. 
Efter bowlingen åt vi middag (jag förlorade, Malin vann och Josefin kom 2:a xD).
Efteråt åkte Malin hem, och vi skjutsade hem Juicen.

Vi hade lika kul som vanligt! :)♥




Jag har inte fotat några nya bilder än, så ni får en bild från arkivet på en talgoxe.






Nu blir det bowling







11/5

Heej!

Förlåt för att jag inte uppdaterade nåt igår. Jag hade ingen tid alls.
Först gick jag ju i skolan till 3, Alicia följde med hem. :) Då ville jag ju inte blogga precis.
Sen följde hon med till stallet också. Vi skulle rida ut, men det regnade så vi var inne i ridhuset istället. Jag fick rida Chiko.
Han är så himla mysig... Men han var också jättepigg! Det gick inte så bra att rida. Det har inte gått så bra de senaste 2-3 gångerna, men sånt händer. x)

Efteråt skjutsade vi hem Alicia och åkte hem. Jag duschade och började sedan direkt med en eng-läxa. Jag var inte klar förän sent på kvällen/natten och då gick jag och la mig utan att blogga.


Idag skulle jag slutat kl.14.20 egentligen, men vår SO-lärare behövde gå tidigare så NO:n började direkt efter. Vi slutade då kvart i 2 istället. :) ¨

Ikväll ska jag, Josefin och Malin åka och bowla. Det ska bli kul! :)
Mamma skjutsar mig till Malin och sen ska vi åka dit. Juicen tar buss.









Innan kursen

Heej!

Ska gå till Josefin kl. 5, så har inte så mycket tid på mig. Bussen till fotokursen går halv 6 ungefär.



Bilderna ovan är också fotade igår på cirkusen. :)




Verum bakterie

Är det bara jag som tycker dessa animerade bakterier är extremt gulliga? :)

 







Totte

  

 


Detta är Totte, mikkis dvärghamster. Jag fotade henne igår innan cirkusen. ;)





Bilder från cirkusen





Här är bara 3 av bilderna jag fotade igår, fler kommer såklart. Bilderna blev väldigt korniga eftersom det var så dåligt ljus och jag kunde inte få det bättre utan att det blev suddigt. Hehe...






Hos Alicia





Idag var jag och mikkis hemma hos Alicia. Vi åkte först till alicias pianolektion. Mikkis och jag satt utanför och väntade. När hon var klar kom hennes mamma och hämtade oss.
Hemma hos Alicia var vi ute med henns hund, Ziggy - som ni ser på bilderna. :)
Vi hann inte vara så länge för att Mikkis mamma kom och hämtade mig och henne. Vi skulle nämligen till Fornuddsparken och köpa biljetter till Cirkusen. Hehehe...
Man fick fota (utan blixt) så jag tog med mig kameran. Bilder kommer asså. ;)
Mikkis mamma kom och hämtade oss efter cirkusen. Jag fick skjuts hem.
Det var jättekul.♥ Men det var lite sorgligt, för mitt i pausen (som var i 20 minuter) köpte vi varsin popcorn och dricka, och jag satte ner min popcorn på golvet framför mig. Sen kom det lite folk och skulle sätta sig ner.. Sen vart det såhär:
- vart är mina popcorn?
- jag har mina här.....
Både jag och mikkis kollar ner på golvet under "sätena" ser vi att mina popcorn ligger där, någon meter ner.
Det var riktigt smidigt av mig att ha ner dem. Jag hann inte ens ha de i 10 minuter! xD




CAM WOW

Heej!

Jag och mikkis sitter och väntar på Alicia som håller på att spela piano.
Vi ska hem till henne sen. Och på kvällen kanske jag och mikkis an på cirkus. Haha... :)

Mikkis och jag håller på och leker med cam wow. :D



God natt



Bilden ovan är fotad idag. Hade ingen annan att visa.. x)
Bloggar inge mer idag så säger god natt redan nu. God natt!






Lite bilder



Halludiens!
Har inte så himla mycket att berätta, men min dag har iallafall sett ut ungefär såhär:

Mentorstid
Svenska stuga
Tyska - Håltimme! :D Gick hem till Malin med Carro, Jenny E, mikkis och Olle. ;)
Matte

Lunch

Svenska - Vikarien vi skulle ha kom över en kvart försent, och då får man håltimme! :D
Så jag och alla andra i min klass fick sluta vid 20 över 1 istället för 10 över 2.

Då gick jag hem. Fick lite sällskap påvägen av några i min klass. :P
 



Nötväcka



Erkänner att denna bilden, som jag fotade för någon minut sedan, är lite udda. Haha.. x)




Nattfoto



Juicen och jag hade jättekul igår. Vi spelade COD nästan konstant. :D
Vi gick ut lite kl.22. Det var fortfarande nästan "ljust" ute. Sen var det en "forever alone-stjärna" på himlen också.

Josefin åkte hem vid midnatt då hennes pappa hämtade henne. Hon kanske skulle komma en stund idag också. Då ska vi spela lite meeer. :)

Idag vaknade jag kl.10. Igår var jag uppe till ca kl.03. hehe...




 

Ute i gräset

Hejsan!

Idag åkte jag till pappa, juicen (som fyller år idag) kommer hit och vi ska spela. :)♥
Direkt när jag kom så tog jag ut Lillen i gräset för första gången. Tänkte att han skulle få gå runt lite i gräset. Men han var liksom lite livrädd, så han behövde inte vara ute särskillt länge. Plus att det blåser så väldigt idag.






Bli inte förvånad om jag inte bloggar förrän imorgon. Jag vill inte vara osocial mot Josefin när hon kommer, speciellt inte på hennes födelsedag. Hejdå! :)







22.15 eller nåt

Hellu!

Har nyss sett på TV, hehe. Såg på Let´s dance som vi spelade in från igår.
Eftersom jag inte har några nya bilder som jag inte redan har bloggat om, så kollade jag runt lite i arkivet och hittade mina bilder från nyårsafton. Bilden nedan är en av fyrverkeribilderna jag fotade. :)







Blad på träden

Tjenare!

Har ni märkt att bladen har börjat komma på träden? :)








HELG!

Hejhej!

Vet att jag har uppdaterat väldigt dåligt. Ska skärpa mig. Men jag har inga nya bilder, och då är det inte lika lätt att hitta något att blogga om. Hehe. x)

Min skoldag har iallafall sett ut såhär:

Mentorstid
Stuga
Engelska

LUNCH

SO - Håltimme, yay! :) (rasten skulle bli över 2 timmar lång)
NO - Eftersom vi fick hålimme på SO:n så började NO:n tidigare. D.v.s. kl.13.30.

Slutade vid halv 2 och gick hem. :)


Lillen igen, ganska gamla arkivbilder. ♥






Red Globen

Jag fick rida Globus idag, och vi hade hoppning.
Det gick inge bra, hehe.. Vi skulle hoppa bana, och jag skulle hellre velat ha en lite kvickare pålle då. Men jaja, bättre lycka nästa gång! :)
Mamma filmade, jag printsceen-ade.






Humla






Bu

Halludiens!

Sitter på tyskalektion nu. Men vi har vikarie, och har inget att jobba med.

Idag är det fotokurs igen. Läxa var att fota djur, och jag har bara bilder på insekter. Så det fick bli en sån bild. Jag ska dra nu. Hejdå!


Bilden nedan är från lolpics.se


Fler insekter


Hejsan!

Jag fick skjuts hem av Malin innan hon skulle till stallet idag. ;)
När jag kom hem gick jag till mitt rum och förde över alla bilder från igår och idag. Sen gick jag ut och fotade lite mer. Jag kan ju också meddela att jag har kommit in i den här perioden där jag nästan bara fotar insekter. Det finns så mycket annat att fota.. Alla djur rör sig ju bort från de tätbebyggda områdena och till skogen den här årstiden.

Men nu ska jag fara, min bror och jag ska köpa glass. Hejdå!



Tisdag med Malin

Heej!

Nu sitter jag i soffan med Malin. :)
Vi hade svårt att sova igår, men vi gick ändå upp ganska tidigt. Det första vi gjorde var att gå ut med Stjärna. Sen åt vi frukost, och nu håller iallafall jag på att spela kaban. Eller jag bloggar ju nu.. Men ni fattar. x)

Malin ska till stallet vid 12, och då kommer mamma och hämtar mig. Mer än så har jag inte att berätta, hehe.

Jag tog med mig kameran när vi gick ut med Stjärna, men jag har inte hunnit föra över bilderna än. Eller ens kollat igenom dem.  Men jag ska spela lite mer Kaban nu. Hejdå!

Arkivbild↓


Lillis ♥






RSS 2.0