3 bilder med gamla kameran



3 bilder från i våras.

Idag slutade jag strax efter 2 i skolan, och tog då bussen till Malin. Snacka om att det är krångligt med bussar på fredagar. Vilma och Evelina (de tog samma buss som mig) och jag gick av på busshållplatsen som var närmast våra hem, men vi fick ändå gå en ganska bra bit innan alla var hemma.. Sen var det ju så att det spöregnade samtidigt. När jag kom fram till Malni var jag en aning dyngsur. :D Men det gick bra ändå.
 
Hemma hos Molon såg vi bl.a. på TV och var ute lite på tomten. Pappa hämtade mig ganska tidigt (efter jobbet). Men annars har det varit kul. :)

Jag sysslade ett bra tag med bloggdesignen när jag kom hem, men när jag skulle klicka på "publicera ändringar" ångrade jag mig. Det var inte så stora förändringar. Inget med bakgrund eller header, men menyn satt ihop med området där man skriver inlägg och den var vit istället för grå. Men det stack ut så himla mycket, det var det som gjorde att jag ändrade mig... :/
 
Hörs imorn!
 

Hackspett och nötväcka

Nötväcka och hackspett. HEHE. Fotade för en stund sen. Har inga andra bilder att bjuda på tyvärr.. :/


Jag ska alldeles snart äta middag, så det blir ett kort inlägg. Dagen har varit bra, och utvecklingssamtalet med. Vi pratade inte så mycket om mina mål för man skulle tydligen ta hem ett papper som man skulle skriva ner sina mål med denna terminen på.

Ost-och-skink-paj

Hejsan igen! :D
Kom nyss hem efter en kort skoldag. Vi hade bara mentorstid, slöjd och hemkunskap. På syslöjden började vi med våra förkläden. Men tyget som jag skulle använda var slut, så jag får vänta med att jobba lite till nästa vecka.
På hemkunskapen idag gjorde vi ost och skinkpaj, min oh Marcus blev faktiskt rätt lyckad! :D Det blev alltså min lunch.

Strax innan halv 3 ska jag gå ner till skolan och möta mina föräldrar, sen blir det utvecklingssamtal... Kommer hem vid strax efter 3.

Bilden är fotad med mobilen på vår paj.

Den ser lite bränd ut i kanten på bilden. xD

 

 


 

 


Kopparödla

Hejhej!
 
Idag var skolan också väldigt lugn. Vi började 45 minuter senare idag, det brukar vi på onsdagar. Idag och imorn är bara halvdagar i skolan då det är dags för utvecklingssamtal för hela skolan. Jag ska ha mitt samtal imorn. Efter skolan gick jag och mikkis hem till mig. :)
Där lagade vi pannkakor (några misslyckade och några ganska fina faktiskt) :D. När vi ätit våra mästerverk pluggade vi lite matte. Vi tog pauser då och då på studsmattan.
 
På kvällen när pappa precis kom hem bad han mig komma ut med kameran. Blev lite förvånad för när jag kom ut låg det en kopparödla mitt på grusgången. :)
Den var väldigt lugn av sig men krälade där ifrån efter att jag gått in.


Skriver ofta att djuren jag bloggar om är fina, men den här ödlan var faktiskt väldigt fin. ;)
 
 

Tisdagsridning

Hejsan!
 
Skolan idag var helt okej, ganska lugn. Vi fick bara en ny läxa och det var i tyskan. Efter skolan gick jag direkt hem till mamma. Vid halv 5 kom mamma och hämtade mig och vi åkte till ridningen. Jag fick rida Snowberry. ;)
När det var dags att samlas i teorirummet efter att alla hästar var iorninggjorda fick vi reda på att vi skulle ha markarbete. :P Det gick delvis jättebra, men ibland lutade jag mig för långt fram i den lätta sitsen över hindret eller aa, bommen. Men mot slutet blev allt mycket bättre. För de som undrar tränade vi på balansen i den lätta sitsen. Vi travade och galopperade över bommar utan att hålla i tyglarna i lätt sits. Jag ser fram emot nästa lektion då det blir hoppning. Undra vilken häst jag får och om det går bra. :)


2 bilder från igår. Josefin och ja, träd..
 
Nu ska jag plugga svenska! -.-'
 

Fotografering med juicen

Efter skolan idag var jag med mikkis igen. Kommer inte ihåg allt vi gjorde, men vi såg på TV och pratade. Ni vet det vanliga! :)
 
Pappa hämtade mig efter jobbet och när jag kom hem gick jag till Barnsjön och mötte Juicen. Vi hade båda med kamerorna och fotade varandra. Jag vågar inte visa några bilder på mig själv, och jag vet inte om jag får visa någon på juicis. Så ni får en lite rand0m bild som jag fotade påvägen dit. :P
 
 

Juicen-dag

Hejheej
 
Igårkväll och idag har jag varit med Juicen (hon sov över). :D Vi har mest lyssnat på musik, pratat, sett på avsnitt och jag försökte hjälpa henne med hennes nya blogg. Inget vart som vi ville då blogg.se inte ville samarbeta, men vi får väl försöka fixa lite mer vid ett senare tillfälle. ;)
 
Jag duschade nyss och ska precis börja med matten. Ska jobba några tal och göra läxan. Tyskan ska jag kolla igenom också. Vi hörs imorn. God natt!
 
Haha, en bild Josefin har fotat på en ringsvanslemur. ;)
 
 
 

Killer Queen

En katt i vårt område som vi kallar Killer Queen då vi sett den med flera byten...
 
Mamma och jag bestämde oss för att gå den vanliga rundan idag igen, fast direkt efter lunch istället för efter middagen. Vi träffade på 2 katter, bl.a. den på bilderna. Jag gillar katter men oftast inte deras beteende. Vissa dödar inte bara för att äta, utan för att visa hur duktiga de är. Därför är jag inte ett jättestort fan av utekatter. :/ Men denna kissen är bara för gullig. Den är ganska skygg, men om man sätter sig ner kommer den till en och vill gosa. ;)
 
 

Fotograferat-

-Ute. Jag har fotograferat lite ute idag, fast bara på tomten... Inget intressant. Det kanske kommer några bilder ikväll efter jag har kollat igenom alla. ;)
 
Jag vill att det ska hända något. Innan sommarlovet var jag väldigt mycket "öh, jag pallar inte vara med någon efter skolan. Vill hem och sova" Haha, men nu har det blivit helt tvärt om. Jag får panik om jag inte hittar på något! D:
 
Snowberrys hov, hehe. Foto från senaste gången jag red. Snart är det dags igen fast i ridhuset! :P
 

God morgon

Hejhej! :P
 
Lördag idag. Jag har beställt vattenmelon så jag komer festa med det ikväll. :D
Det ser ut att bli ganska bra väder idag, så jag kanske hittar på nåt med en kompis och fotar? Det skulle jag vilja iallafall, men vi får se. ;)
3 st bilder från de senaste dagarna.
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

Äntligen fredag! Det är bara första veckan och jag känner mig redan helt slut.. Jag lyckades ju iallafall göra klart läxorna som var till idag igår kväll.
 
Efter skolan idag följde jag med mikkis hem till henne. Där såg vi på TV, studsade och så gick vi runt och kollade på smågrodarna som var överallt på hela hennes tomt. Trodde jag råkade ha ihjäl en genom att kliva på den, men det hade jag inte som tur var!  
 
Mamma hämtade mig vid 18, jag åkte hem, åt middag och ska så snart jag skrivit klart detta inlägg gå och se på TV och äta Cookie Dough. ♥
Jag började skriva det här inlägget för ungefär 2 timmar sen...
 
En rand0m duviluuuuva (ringduva) som jag fotade för några dagar sen. :P
 
 
 

God natt

Jag har pluggat i 6 timmar i streck idag efter skolan.. Om man inte räknar med middagen. Jag har pluggat svenska och idrott (vi skulle skriva en extremt detaljerad planering för de 4 kommande lektionerna. Känner mig en aning sönderpluggad.. :(
Ska försöka blogga bättre i helgen, men jag har läxa att göra även då.

Hörs förhoppningsvis Imorn då det är heeeeeeelg (efter skolan) ;)

Bilden är på min och Marcus äppelpaj vi gjorde på hemkunskapen idag.. Fotade med mobilen x) den blev faktiskt ganska god!


Fullt upp!

Det är himla mycket saker som händer hela tiden just nu. Har fullt upp!
 
Idag slutade jag inte förrän 15.25, gick då med juicen hem och var där med henne tills mamma hämtade mig innan middagen. Hamburgare ;) Mamma skjutsade sedan mig till Bollmoradalens kyrka för att juicen skulle på nån konfirmationsgrej. Hon ville att jag skulle följa med även fast jag inte ska konfirmera mig. Vid kyrkan var också Alicia, mikkis, Anna och en massa fler! Har inte träffat Anna på jättelänge och har saknat henne mycket. ;')
Mamma hämtade mig vid 21. Det har faktiskt varit mycket roligare än jag förväntade mig. Anna, jag och mikkis klättrade på klätterväggen 2 gånger. Man fick rätt ont i händerna efter. x)
 
Hoppas ni förstår varför jag inte hann blogga förrän nu!
Bild från i förrgår (?) Haha, kommer inte ihåg... :P
 
 
 

Ridningen idag

Hejsan bloggläsare! :D
 
Ridningen idag gick hyfsat bra. Jag fick Spot igen, och idag var det dags att trava. Vi fick lite bråttom och travade då en bra bit, och det kändes ordentligt i svanskotan!  xD Man han inte ställa sig upp innan man skulle sätta sig ner igen för att han travade med ett så kort steg. Fast i slutet blev han lite mjukare och och steget blev bättre. Eller asså, jag suger på att förklara sånt här. Men hoppas ni fattar. :D 
Kameran följde med till stallet idag igen.
Kolla bara vad söt Spot är... ;)
Caffe lattes öga..
Chikos öga..
 
 
 
 

Ridning

HEJ!
 
Ska till ridningen alldeles snart, så blogagr bara lite snabbt.
Idag hade vi den första riktiga skoldagen i åttan. Det gick bra, och dagen har vart helt okej. Vi slutade vid halv 3 och gick då hem direkt. Satt lite vid datorn och åt mackor för en stund sen, men när det blev tråkigt la jag mig i sängen och märkte först då hur trött jag var. Jag somnade nästan när jag fick syn på att klockan var 16.15 och vi brukar åka till stallet vid halv.
 
Hinner inte blogga mer nu!
Bild från igår på mig själv när jag gungar x)
 
 

Minigrodor

Igår när mamma och jag var på en kvällspromenad gick vi förbi sånna här små saker. Jag hittade också några på våran tomt. De är överallt i hela området nu. ;)
 
Skolan börjar om 1 och en halv timma. Jag är redan klar, eller snart iallafall. Skönt med lite extra tid att vakna även fast jag klev upp vid strax efter 7. :P
 
 

Slut på sommarlovet

Tjooo
 
NU är det slut på sommarlovet 2012. Detta inlägg är tidsinställt, för jag sover förhoppningsvis redan när detta inlägg publiceras.
Imorgon börjar jag i skolan kl.10.30. Eller jag hoppas det för ingen verkar vara helt säker.  
Har ingen aning om hur lång skoldagen kommer att vara, men tror inte att den blir jättelång iallafall. Efteråt har jag inte heller några planer. Kanske ska vara med någon?
 
När jag skrev detta inlägg hade jag väldigt tråkigt, och middagen var precis färdig. Jag hann heller inte skriva mer för att maten håller på att kallna. Så hejdå!
Jag har absolut ingen aning om varför, men de här andattacken får pryda inlägget. :) Visad bild.
 
 
 
 

Plötsligt regn

Det var en extremt fin solnedgång idag. :o
Först började det regna - spöregna. Det var orangerött på himlen samtidigt. Sen slutade det regna och så kom en stor, hel regnbåge.
 
 
Jag tror inte jag bloggar mer idag, men jag kaaaaaanske gör det. Vi får se ;)
 
 
 
 

ÅH, Söndag :(

Davidshjort på Kolmården.. Hade inte tänkt visa den här bilden, men ni får se den ändå. x)
 
Idag ska mamma och jag till farsta, och som jag skrivit i ett annat inlägg ska jag handla lite grejor till skolan imorgon. Vet inte hur länge jag kommer bli borta. Jag kan ju försöka uppdatera igen när jag kommer hem. ;)
 
 
 

Vart med mikkis

Hejhej!
 
Idag var jag med mikkis. Hon kom hit vid 13 eller nåt, och åkte hem runt 18. Vi har sett på PLL pratat lite och varit ute och studsat på studsmattan. :)
 
Jag skulle egentligen köpa gympaskor idag. Men orkade inte så jag fixar det imorn istället, plus några andra saker jag behöver inför skolstarten. På måndag börjar det.. :S
 
Delfin på Kolmården..
 
 

Lördag....

Åh, usch... Snart skola igen.
Den första veckan kommer säkert vara helt okej, men efter det vill man bara ha lov igen. Sen blir det ju höst också. Gräsmattan börjar redan täckas med gula löv. :S
Den enda bra med hösten är att man kan få fina bilder med alla löv, och att min favorithögtid firas. Det vill säga Halloween! :D Älskar Halloween, så roligt när man ska ha fest och fixar hela huset med lampor, gravstenar, ljudeffekter o.s.v. Förra året gick det förbi en grupp med ungar som bara stirrade på vårt hus. Men de vågade inte gå och plinga på dörren. Haha, det var kul. :P
 
Haha, bild från förra årets fest. x)
 
 

Oväntat besök

Kan man nog säga när man får syn på en ån här inomhus. ;)
 
Jag öppnade bara köksdörren lite snabbt för att det var så varmt inne. Sen vipps var den här lilla paddan inomhus. Jag tog snabbt upp den och släppte ut den igen. :P
 
 
 

Kolmården - Surikaterna

Ser lite våldsamt ut med de där huggtänderna... Tur att det bara leker! ;)
 
Där fick ni lite bilder på surikaterna på Kolmården. Nu är det inte så vörst många bilder kvar, men ett till inlägg får ni nog se inom kort. :)

Min dag har varit lagom bortslösad känner jag. Jag vaknade vid 7-8 klev upp för att jag var pigg. Satte mig vid datorn direkt och märkte hur tungt mitt huvud var. Min nacke fick kämpa ganska hårt igår när vi åkte Insane så många gåner. x) Jag gick och la mig igen för att vila nacken. Ärligt talat vet jag inte hur tiden kunde gå så fort men helt plötsligt var klockan 12! Då gick jag upp på riktigt men jag har knappt lämnat mitt rum, haha. Men det har varit ganska skönt ändå. :P
 
Pappa kommer snart hem med pizza så jag ska nog gå och duka bordet nu. Hejdå!
 
 
 

Kolmården - Blandat

Schimpansunge...
Kamel..
Elandantilop..
Galopperande björnungar. ;)
Varg..
Hehe, en vanlig kaja. :)
Sovande Dohle. ;)
Sjöbjörnar..
Kulaner..
 
Jag har fortfarande några bilder kvar att visa, men dessa får duga för tillfället. :)
 
 
 

Gröna Lund

Hejsan :)
 
Min dag har varit askul! Jag gick till bussen till Gullmars, Ida var lite tidig så hon hoppade på samma buss som mig. Jenny och Vilma kom med en senare buss, men alla möttes vid Gullmarsplan.
 
När vi kom fram var klockan 12 sen stod vi ju i kö för entré osv. men vi väl kom in började vi med att åka Pop-expressen. Jag har ingen aning om vad vi åkte efter det..  Men vi åkte Insane 9 gånger, Jetline 5 gånger, sen frittfall och tilt några gånger också. Ja ni vet. Det vanliga! x)
 
Jag åt mest av alla också. En fish´n chips fast utan fish. Med andra ord pommes frites, en ben och jerrys glass, och en stor hot snacks. Fast Ida och Vilma hjälpte mig att äta hot snacksen. ;)
 
Vilmas mamma var snäll och hämtade oss vid kl.21 eller strax över, så alla blev hemsjkutsade. :)
 
En bild från Kolmården bara.. Har fortfarande inte visat alla jag hade tänkt. :o
 
Uppdatering:
Fotade en bild med mobilen igår på ett av fotona när vi åkte frittfall.
Ja, ni vet hur mobiler är.. Bildkvalitén är på toppklass! x)
 
 
 
 
 

Tidsinställt

Tjo!
 
Är förmodligen på Grönan nu, så kan ju inte blogga ordenlitgt. Men här kommer ett tidsinställt inlägg iallafall. :D
Igår gick jag förbi en megasöt gråsparv som var en aning orädd. Det var påvägen till skolan för att möta upp de andra, och eftersom jag var lite tidig passade jag på att fota. :)
Den sprang runt på vägen och fångade insekter. ;)
 
 

Barnsjön

HEEEEJ
 
Idag träffade jag ju Alicia, Ida, Olle och Felix. :)
Vi träffades vi Kumla skola och gick sen till Barnsjön. Där badade alla förutom jag (jag gillar inte Barnsjön...) Så jag fotade istället. :D
Efter badandet gick vi hem till Olle. Där åt vi toast, snackade, och studsade på studsmattan. Vid 18 gick alla iväg. Alicia och ida skulle hem och jag med. Olle skulle hem till Felix så jag fick sällskap av dem påvägen hem. När jag nästan är framme inser jag att jag inte har mina nycklar, och att ingen är hemma.. Så jag tog en vilopaus på studsmattan tills mamma kunde komma hem och låsa upp. :)
 
Oredigerad bild från idag, det gick inte att ladda upp den redigerade....
 
Ska snart göra mig klar inför natten. Imorgon blir det Gröna Lund med Ida, Vilma och Jenny! :D
 
 

Fler hästar

Ruudi, så gullig!
Candino..
Snowberrys öga ;)
Snowberry, favoritponnyn! :)
Erasmus vilar :)
 
Där var alla bilder från stallet igår då.
 
Ska snart då och möta de andra. Det blir Olle, Alicia, Ida och Felix. :P
 
 
 

Digra

Heeeeeeej
 
Ska snart gå och duscha. Jag har varit fastklistrad vid datorn enda sen jag kom hem från stallet. Så jag sitter fortfarande i ridkläderna. Haha x)
 
Jag var aldrig med någon idag, det blir imorgon istället. Jag skulle till stallet tidigt och några andra kunde inte heller. Men imorgon har vi mer tid. :)
Bild på Digra idag i stallet. Hon är är så fin! ;)
 
 
 
 

Stallet

Tjooo!
 
Ridningen idag gick bra, men innan vart det lite struligt. Vi har ju nya grupper, så de före detts små- och mellanponnyerna går nu i blandade grupper, så när jag fick se vart mitt namn var på tavlan vart jag bara liiiiiiiiiiite chockad... Det stod att jag skulle rida den här lilla filuren:
Jag trodde också att jag fortfarande skulle rida för Theres men jag rider numera för Claudia, så när jag såg Theres med en grundkursgrupp undrade ju också lite.. Men Theres sa att jag var i rätt grupp men att det förmodligen var fel häst. Det visade sig senare att jag skulle rida Spot iallafall. Även fast jag egentligen är lite lång. Om jag ska vara ärlig var han väldigt kul att rida. Vi red ut eftersom hästarna är under igångsättning. Men han var snäll i spiltan även fast jag fick hjälp att klä på eftersom det står en lapp om att personalen ska fixa iordning honom. Han var pigg och glad och kändes större än vad han är. x) Så det gick bra! Efteråt var han snäll i spiltan när jag tränsade och och sadlade av, men när jag gick och lämnade det och sedan kom tillbaks för att ta av skydden var han inte på lika bra humör.. Men jag fick hjälp av blerurks flickvän som är hästvan. Haha... x)
 
Jag tog med kameran, så det kommer mer bilder på hästar i nästa inlägg. :)
 
 
 

Tisdag

Ridning idag! Woho!
Min brorsa och hans flickvän ska följa med till stallet och kolla på, så hoppas det går bra. x)
Jag ska vara klar kl.16 senast, och innan dess ska jag ha packat alla grejor jag ska ha hos pappa för jag åker direkt till honom efter stallet.
 
Jag ska eventuellt träffa några kompisar snart, men mer vet jag inte.
En konstig insekt som var på balkongräcket igår...
 
 
 
 
 
 

En liten i handen

 
Där kom 2 bilder från idag. Det var inte jättelätt att få en gräshoppa att sitta still i handen kan jag ju säga. Jag ville fånga en stor, men de större gräshopporna har vingar, och glidflyger en bra bit efter de hoppat. Det var därfor en aning svårare att få tag på en sådan och när jag väl fick tag på en hoppade den iväg direkt när jag öppnade händerna. Vilket inte var så konstigt. Men jag lyckades iallafall någorlunda. Gräshoppan på bilden hade konstigt nog satt sig på mitt på kameran som om den ville bli fotad haha. Den satt också kvar på handen ganska länge innan den också bestämde sig för att fly. Haha, en halv roman om en gräshoppa..
 
Jag sitter för tillfället och skypar med Alicia, eller inte exakt just precis nu för hon är och äter middag lite snabbt bara.. Men hon är snart klar antar jag. x)

Hänt nån annan?

Tjo :P
 
Jag har, i flera dagar nu, inte kunnat se mitt bildarkiv här på bloggen. Det är tydligen inaktiverat av någon anledning... Jag kan ladda upp nya bilder men inte se mina äldre. Fast det gör inte jättemycket egentligen, det är bara konstigt enligt mig. x)
 
Återkom snabbare!
 
 
//Jenny
 
 
 
 
 

Kolmården - blandade djur

Har ingen aning om den här ormen skulle vara där den var, eller om den bara råkade vara där...
Snöleoparder..
Kapybara, i bakgrunden till höger finns en mara. Resten är bara kajor och en skata.
 
Brunbjörn ;)
Denna röda pandan klättrade jättehögt upp i en tall och la sig sedan för att sova långt ut på en gren.. De har bra balans! x)

2 InSeKtEr

Gräshoppa...
Vårtbitare...
 
2 bilder från igår. ↑
 
Då var det söndag igen. På tisdag ska jag börja rida, det kommer bli kuligt hoppas jag. :) Det är ju nya grupper osv. Idag blir säkert en sån där slapp dag, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. x)

Citronfjäril

Hejsan :)
 
Idag har jag bara varit hemma, änsålänge iallafall. Har varit ute och fotat en stund också.
 
En bild jag fotade för en stund sen...

Bio

Heeej!
 
Idag har jag varit på Bio med Malin, Alex, Anton och Felix. Vi såg på Total rekall som som var helt okej. :) När jag skulle till bussen så regnade det så jag blev ganska blöt, och direkt när jag kom på bussen slutade det regna...
Men dagen har varit kulig hur som helst. :D
 
Jag kom hem strax efter 19, och började då städa som jag lovat min brorsa att göra. Vi har nämligen en gäst här nu. ;)
 
En bild från Kolmården på en av pingvinerna som simmade under vattnet. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kolmården - Zebror

Hejhej!

Jag har varit med Josefin igårkväll och idag. :) Hon sov över igår och åkte hem för en stund sen.
 
Medan jag ändå bloggar tänkte jag visa  fler bilder från Kolmården. Detta inlägg blir på zebrorna som busade runt väldigt mycket. Det kommer rätt många bilder... x)
 
Det ser lite våldsamt ut på bilderna, men de lekte bara. ;)
 
God natt! :)
 
 
 

Rainy

Bilderna jag nämnde i förra inlägget.
 
Jag håller just nu på att tillaga minipizzor, det äter jag till frukost, lunch och middag. Haha nejdå. Men de är goda. :)
 
 
 
 

Sverige

Hejhej!
 
Alla mina kompisar vet att jag och min bror är rädda för harkrankar (inte livrädd direkt, men lite småskraj) xD Anledningen är att vi tycker de är "målsökande". De flyger liksom  personer istället för att undvika dem. Haha.. I förrgår skulle jag fånga in en harkrank i mitt rum med ett glas och ett papper, jag hade lite bråttom och det närmsta pappret jag kom åt var en teckning jag har ritat på Sverige under en SO-lektion i skolan.
Glaset var självklart blött och min teckning vart lite förstörd. Duktigt. :D Men jag lät den torka och la den i press så det skulle synsas så lite som möjligt.
 
Den är inte alls lik hur Sverige egentligen ser ut. Men eftersom jag ville blogga om något annat än Kolmården fick det bli detta. Haha. :)
 
Den är fortfarnade skrynklig från vattnet och den gick sönder lite på mitten av långsidan. xD
 
 
Bara för att jag skrev att jag inte hade något annat att blogga om kom det världens ösregn och åska. Visar lite bilder i nästa inlägg.
 

Kolmården - rovfåglar

 
Några bilder från rovfågelshowen på Kolmården. :) Vi missade ju tyvärr större delen vilket var synd då det är roligt att fota fåglar (enligt mig).
 
 
 

Kolle

HEJHEJ
 
Jag håller för tillfället på att installera PS elements 10.. Det som följde med kameran med andra ord. Jag har inte orkat/haft tid/tänkt på det riktigt förrän nu. Jag kanske börjar hålla på med PS i framtiden, vem vet? Hehe.. :)
Fotade en ung koltrast vid dammen för en stund sen.
 
 
 
 

Kolmården - bilder

 
Kamel
Det var inte så lätt att få bra bilder på delfinerna från showen... :(
Davidshjort
 
Mård
 
Lite fler bilder från Kolmården i förrgår. Det vart lite blandade bilder som ni ser. ;)
 
 
 
 

Kolmården - getklappning

Getter är coola, och mysiga. ;)
En minigris mitt i allt. Alla minigrisar förutom denna var inne på det "förbjudna människor området".
 
Kolmården igår var jättekuligt. Vi var där kl.11 och vandrade runt ända till kl.18. Gjorde ont i fötterna i slutet. ;)
Det var första gången jag var på rovfågelshowen och sälshowen, vi missade nämligen de förra året. Det var synd bara att vi missade större delen av den första rovfågelshowen och att nästa show var samtidigt som sälshowen. :/
 
Det kommer massor med bilder i andra inlägg. Dessa var bara från getklappningen.
 
 
 

Kolmården

Tjooo!
 
Jag ska bara bortsta tänderna och sen flyger jag hem till Malin, hämtar upp henne och flyger ner till Kolmården. Eller.. Jag åker ju bil men jag gillar att säga "flyger". :D
 
Uppdaterar kanske när jag kommer hem, men det beror på hur trött jag är. Vi kommer stanna längre än förra gången. Förra gången kom vi dit ganska sent och åkte hem ganska tidigt, och det gillar vi inte. ;)
 
Bild från i vintras/våras. Hade ingen bild som passade i inlägget....
 
 
 

Varit hos Alicia igen :)

Hallu!
 
Jag åkte till Alicia idag igen. Vi har spelat piano, fotat, spelat töntiga nörsdpel och lite annat. Kul som vanligt och mycket garv. :D
 
Idag har jag vunnit en "tävling" på Denna bloggen som jag är väldigt glad över! :))
 
Ziggy, Alicias megaluddiga hund! ;) (luddig=gullig).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grannkatt

Hejsan!
 
Idag vet jag som sagt inte vad jag ska göra. Jag har varit med kompisar hela veckan, så jag kanske ska ta det lugnt. Fast näe, det är tråkigt. x)
 
Alicias grannkatt som jag fotade när jag var hos Alicia senast. Den är jättesöt! ;)
 
 
 
 

Vart hos mirkirs

Halludiens!
 
Idag har jag vart med mikkis. Vi var hos henne. ;)
Vi har fotat jättemycket, eller jag har fotat henne. Det har varit jättekul, men det var väldigt varmt ute! Jag som trodde det skulle vara som det var imorse hela dagen - mulet. Jag kom med mjukisbyxor. Hehehe...
 
Här kommer lite bilder fotade under dagen:
 
Mikkis ögon. Jag kan ju inte direkt säga att den här bilden är oredigerad, men hennes ögon är ändå ascoola. :D↓
Vattenspridare...↓
Cola, mikkis nya dvärghamster. ;)↓
 
Jag vill egentligen jättegärna till Ponny SM imorn för att fota, men jag kan inte ta mig dit för varken mamma eller pappa kan skjutsa. Så vi får se var jag hittar på under morgondagen. :/
 
 
 
 
 
 
 
 

Till Alicia

Tjenare!
 
Nu ska jag äta lunch och sen ska jag till Alicia. Jag kommer hem vid 6 igen. :)
 
 
En minigroda Alicia och jag hittade igår. Synd att fökusen på den sista bilden hamnade för långt bak..
 
 

Fullmåne

Fullmåne idag. Var tvungen att fota. ;)
 
Bloggar nog inget mer idag, men jag gör det förhoppningsvis imorn. God natt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår + idag

Hejhej!
 
Jag hann aldrig blogga igår..
Jag vaknade hos Malin i Schtuga kl. 06. Vi gick upp vid 9-10, kommer inte riktigt ihåg. x)
Vi lekte med Stjärna och lite annat kul. Vid 13 åkte jag hem till min pappa. Vid 14.30 kom Alicia, och vi började med att se några avsnitt av PLL. Vi åt minipizzor till sen lunch och vanligt pizza till middag. Vid kl.19 gick vi ner till alex för att vi inte hade något att göra, sen gick alla 3 till mig och vi såg på film i mitt rum. Alex gick vid halv 12 och Alicia och jag passade då på att ta en kvällspromenad. xD
 
Idag vaknade jag och Alicia väldigt sent... Vid 12. x) Vi startade en film och vi klev upp när den var slut. Sen bestämde vi oss för att gå på en fotopromenad, Alicia fick låna min gamla kamera. Vi gick till Gammelströmmen och igenom skogen. Vi gick ut på en liten udde där det fanns några änder. Vi hade inget bröd så de blev snabbt ointresserade och gick upp i skogen (?) Vi såg senare att de gick runt i blåbärsrisen för att äta blåbär.. Haha.. Så Alicia och jag plockade massa blåbär som vi senare matade de med. ;)
 
När vi kom hem igen var det bara att plocka ihop alla grejor, och ställa in all disk vi hade samlat på oss för sen kom mamma och hämtade oss. Hon skjutsade hem Alicia och jag följde med mamma hem till henne där jag åt middag-hamburgare.
 
Sen dess har jag suttit i mitt rum och inte gjort så mycket.. Men det har varit kul både idag och igår iallafall! :D
Ganska gammal + ovisad bild från Gammelströmmen.
 
Uppdatering:
Jag förde nyss över detta bildbevis till min dator. :P
 
 
 
 

RSS 2.0